Είναι μια γυναίκα πρότυπο για εμάς. Θαυμάζουμε τη στάση ζωής της, την πορεία της, το θάρρος της, την ειλικρίνειά της. Οι φράσεις που έχει πει η Michelle Obama μπορούν άνετα να αποτελέσουν οδηγό ζωής και να σου δώσουν καθημερινά έμπνευση.

Φράσεις για την επιτυχία, για τους νέους, για την αυτοεκτίμηση, για τον χρόνο, για τις ευκαιρίες. Φράσεις για τη ζωή βγαλμένες απ’ τις δικές της εμπειρίες και βιώματα που αγγίζουν όσους τις διαβάζουν. Ξεχωρίσαμε μερικές απ’ αυτές για να μπορείς να ανατρέχεις κάθε φορά που θα θέλεις ένα boostάρισμα!

10 σκέψεις που θα σου δώσουν κουράγιο όταν τα βλέπεις όλα μαύρα

10 φράσεις που έχει πει η Michelle Obama και θα σου δίνουν έμπνευση κάθε μέρα που ξυπνάς!

  1. Η αποτυχία είναι μέρος της εξέλιξης σας και αναπτυσσόμενου σθένους και αντοχής σας. Μην φοβάστε να αποτύχετε!
  2. Η επιτυχία έχει νόημα και είναι απολαυστική μόνο όταν τη νιώθεις σαν να είναι δική σου.
  3. Στο σπίτι μας δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ σοβαρά και το γέλιο είναι το καλύτερο πράγμα σε ένα γάμο!
  4. Δεν μπορείς να λαμβάνεις αποφάσεις που βασίζονται στο φόβο και στην πιθανότητα του τι μπορεί να συμβεί.
  5. Αν έμαθα κάτι σε αυτή τη ζωή είναι η δύναμη που έχει το να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Και έκανα ό,τι μπορούσα για να πω την αλήθεια!
  6. Το μόνο όριο στο πόσο υψηλά είναι τα επιτεύγματά σας είναι το πεδίο των ονείρων σας και η προθυμία σας να εργαστείτε σκληρά για να τα πετύχετε.
  7. Μπορείτε να ζήσετε στον κόσμο όπως αυτός είναι, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να κάνετε τα πάντα για να δημιουργήσετε τον κόσμο όπως θα έπρεπε.
  8. Η ιστορία σου είναι δική σου, και πάντα θα είναι.Την κέρδισες!
  9. Ως γυναίκες πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Ως γυναίκες πρέπει να υπερασπιζόμαστε η μία την άλλη. Ως γυναίκες πρέπει να υπερασπιζόμαστε τη δικαιοσύνη για όλους.
  10. Να μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία που μπορεί να έχετε γιατί η ιστορία μας έχει δείξει πως το θάρρος είναι μεταδοτικό και πως η ελπίδα μπορεί να αναμετρηθεί με τη ζωή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News