Σήμερα γιορτάζεις! Γίνεσαι 11 ετών αγαπημένο iPop.gr! Τι είναι το ipop για μένα; Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, δεν ξέρω τι χρειάζεται να γράψω και τι να αφήσω απ’ έξω. Ανοίγω τον υπολογιστή, μπαίνω στο σύστημα και πιάνω δουλειά. Αυτό το ποστ που θα γράψω σήμερα είναι το 794ο μέσα στους 14 μήνες που εργάζομαι εδώ. Στις 19 Ιουλίου 2021, μπήκα σε ένα αεροπλάνο και προσγειώθηκα σε έναν εντελώς νέο κόσμο για μένα. Στον υπέροχο κόσμο του iPop.

Τι είναι το ipop για μένα

Το iPop είναι στον αέρα από το 2011. Δεν έχω να πω πολλά για εκείνη την εποχή, βασικά γνωρίζω ελάχιστα για το ξεκίνημά του. Όταν πέρασα την πόρτα του ήταν σχεδόν 10 ετών. Το διάβαζα όμως πολύ πριν γίνω και εγώ μέλος της ομάδας αυτής.

Ξεκίναγα τη μέρα μου πατώντας τα στόρις στο Instagram και απολάμβανα το περιεχόμενό του. Είχε και έχει μια αισθητική και μια ποιότητα που μου ταιριάζει σαν αναγνώστη. Ακόμα και όταν δεν δουλεύω, θα μπω να δω τι έγινε στον κόσμο μέσα από τα μάτια του iPop.

Οι σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι το iPop είναι πολλές.

  • Είναι πρώτα απ’ όλα η εργασία μου, η επαγγελματική μου στέγη
  • Είναι η Πόπη. Το πρόσωπο πίσω από όλα αυτά που βλέπεις σήμερα. Μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης!
  • Είναι η Αφροδίτη, η χαρισματική αρχισυντάκτρια, που μου έμαθε τόσα πολλά και της είμαι αιώνια ευγνώμων
  • Είναι όλη η ομάδα. Μια υπέροχη παρέα με νέους-πολύ νεότερους από μένα ανθρώπους-που καταφέραμε να ταιριάξουμε και να ενώσουμε όλα αυτά που θα μπορούσαν να μας χωρίσουν
  • Φυσικά είναι η Μιζού, η αγαπημένη μας Μιζού, η μασκότ του γραφείου. Αυτή που μας καλωσορίζει το πρωί και έρχεται και χουχουλιάζει στην αγκαλιά μας κατά τη διάρκεια της μέρας. Δίνει έναν άλλο αέρα στην δουλειά μας η Μιζού.
  • Είναι όλα αυτά που ζήσαμε μέσα σε έναν χρόνο.
all i need is ipop

Οι αναγνώστες

Για ποιον τα γράφω όλα αυτά που γράφω κάθε μέρα; Έχω αυτήν την πεποίθηση ότι όταν γράφω κάτι, θα φτάσει στα μάτια εκείνου που χρειάζεται σήμερα να διαβάσει αυτές τις γραμμές. Η αυτοβελτίωση, που είναι ο κλάδος μου, είναι ένα αντικείμενο που έχει την ώρα του, θέλει τη συγκέντρωσή σου, την απόλυτη προσοχή σου.

Σε ευχαριστώ αγαπητέ αναγνώστη που αφιέρωσες τον χρόνο σου, να διαβάσεις. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Κάθε άρθρο που ανεβαίνει στο site, συνολικά από όλους τους συντάκτες, είναι αποτέλεσμα δουλειάς, έρευνας, μελέτης της βιβλιογραφίας, προσωπική εμπειρία. Τίποτα δεν γράφεται τυχαία και με διεκπαιρεωτικό τρόπο. Δεν γράφουμε εδώ άρθρα για να γεμίσουμε απλά τον χώρο και εύχομαι να μπορείς και εσύ να το δεις αυτό.

Κάθε κείμενο που γράφω το νιώθω σαν παιδί μου, με κάποιον τρόπο και αυτό στο λέω χωρίς καμία υπερβολή. Είναι πραγματικά σημαντικό καθένα από αυτά τα 794 άρθρα για μένα και νιώθω περηφάνια που έχει την υπογραφή μου από κάτω και είναι γραμμένο σε αυτή τη σελίδα.

Είμαι ευγνώμων που το iPop μου δίνει τον χώρο και την ελευθερία, να είμαι ο εαυτός μου, να γράφω αυτό με το οποίο έχω έρθει εμπνευσμένη. Χαίρομαι που τον τελευταίο χρόνο γράφω έμαθα να γράφω χωρίς να φοβάμαι την κριτική. Ακόμα και την αρνητική, δεν ήταν κάτι που το είχα την day one!

11 χρόνια στον αέρα

11 χρόνια στον αέρα and counting. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, όχι γιατί δεν έχω να πω και άλλα αλλά γιατί δεν θέλω να νομίσεις ότι ευλογώ τα γένια μου. Είμαι ένα περήφανο μέλος της ομάδας του iPop και γι’αυτό είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευγνώμων, πολύ εμπνευσμένη και όλα αυτά είναι μέσα μου στον υπερθετικό βαθμό. Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπημένο μας iPop, δίνεις μια άλλη εντελώς διάθεση στη μέρα μας και στη ζωή μας.

Να είσαι περήφανος για τη φανέλα της ομάδας που φοράς. Γιατί το ομαδικό πνεύμα είναι το βασικό συστατικό μιας πετυχημένης επιχείρησης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News