27 γυναίκες ένωσαν τις φωνές τους με στόχο να στείλουν ένα μήνυμα αποδοχής, συγχώρεσης, αγκαλιάς και αγάπης σε όλες τις μητρικές φιγούρες του κόσμου. Αφορμή για την δημιουργία του βίντεο στάθηκε η γιορτή της μητέρας και η επιθυμία για ένα διαφορετικό δώρο προς τις γυναίκες της ζωής μας. Το κείμενο το οποίο απαγγέλλεται είναι απόσπασμα από το βιβλίο “Η τέχνη μου να Είμαι εγώ”, της Στεφανίας Τσακιράκη.

«Μάνα» – Ένα τραγούδι που γράφτηκε για τη γιορτή της μητέρας

Θέλω να μιλήσω σ’ εσένα, Μητέρα: Ένα βίντεο για την γιορτή της Μητέρας αφιερωμένο στις γυναίκες της ζωής μας

Το βίντεο αποτελεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που μάχονται καθημερινά για το καλό της οικογένειας τους και προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους. Για όλες εκείνες τις γυναίκες που θαυμάζουμε για την προσφορά και τους πολλαπλούς ρόλους που καλούνται να ενσαρκώσουν. Πρόκειται για ένα μήνυμα – αγκαλιά προς όλες τις μητέρες εκεί έξω που σήμερα γιορτάζουν και ένα ευχαριστώ για όσα μας έχουν προσφέρει.

Στο βίντεο συμμετέχουν, με σειρά εμφάνισης, οι:

Κατερίνα Γιαννακάκη, Έλενα Παπά, Εύα Παπαδοπούλου, Νάνσυ Χιτζανίδου, Βασιλική Τσαντίλα, Άννα Μοσχοτού, Ξανθή Ουντζούδη, Λίζα Νεοχωρίτη, Καλομοίρα Θεοχάρη, Σόνια Λαζαρίδου, Χριστιάνα Καρφή, Βάλια Βλάτσιου, Γωγώ Αμαριωτάκη, Χρύσα Ψωμιάδου, Δήμητρα Μιναριτζή, Δανάη Ρώσσιου, Στεφανία Τσακιράκη, Ρένα Νικολάου, Ραλλού Κατσαρή, Βιβή Νίκου, Βαλεντίνα Μπαρμπέρη, Βάσια Κατραμαδάκη, Ιωάννα Σεραφειμίδου, Σοφία Καρφή, Ευδοκία Στεργιοπούλου, Μαρία Στεφάνου, Κρίστυ Κωστάρα.

Τα πιο… ανέξοδα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News