Ο Harry και η Meghan μετά την παραίτησή τους απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα επικεντρώνονται στο φιλανθρωπικό τους έργο, αλλά παράλληλα πρέπει με κάποιο τρόπο να μπορούν να βιοποριστούν, αφού πλέον, όπως δήλωσαν τουλάχιστον, θέλουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.

Τι καριέρα θα ακολουθήσουν και με τι ακριβώς θα ασχοληθούν ο Harry και η Meghan μετά την παραίτησή τους;

Μετά από πολύωρη αναζήτηση σε διάφορες πηγές, το iPop.gr συγκέντρωσε τα επικρατέστερα σενάρια για το τι δουλειά θα κάνει το βασιλικό ζεύγος μετά την αποστασιοποίησή του απ’ τη βασιλική οικογένεια.

Πριν σου πούμε, όμως, τι λαβράκια βγάλαμε απ’ την αναζήτησή μας, πάμε λίγο να θυμηθούμε το background του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Η Meghan Markle ήταν επιτυχημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο Suits, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα, σταμάτησε την καριέρα της στην υποκριτική.

Ο Harry απ’ την άλλη είναι εμπνευστής των “Invictus Games”, μια αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες λόγω τραυματισμών, καθώς και των φιλανθρωπικών οργανώσεων HALO Trust, Walking With The Wounded, και London Marathon Charitable Trust.

Τι δουλειά θα κάνουν ο Harry και η Meghan μετά την παραίτησή τους;

MeghHarry Airlines

Harry και η Meghan μετά την παραίτησή

Πολλά είχαν ακουστεί για την απόφασή τους να ταξιδεύουν με ιδιωτικό jet κι όχι με συμβατικές πτήσεις, έτσι το ζεύγος έχει σκεφτεί να ιδρύσει δική του αεροπορική εταιρεία, αφενός για να έχει σταθερά έσοδα, κι αφετέρου για να ταξιδεύει όπου θέλει δωρεάν!

Reality με τη ζωή τους

Harry και η Meghan μετά την παραίτησή

Getty Images

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, Meghan και Harry φλερτάρουν πολύ με την ιδέα ενός reality με τη ζωή τους, όπως κάνει η οικογένεια Kardashian! Στόχος τους δεν είναι να προβάλουν τη ζωή τους στα μέσα, αλλά αντιθέτως να δείξουν στον κόσμο πόσο απλά τους αρέσει να ζουν και πόσο μακριά απ’ τις πεποιθήσεις της βασιλικής οικογένειας είναι.

Μουσικοί του δρόμου

Harry και η Meghan μετά την παραίτησή

Εσύ το παίρνεις ως αστείο, αλλά έχεις ακούσει το ζεύγος να τραγουδάει και συγκεκριμένα να κάνει ντουέτο; Φήμες μάλιστα λένε πως ο καλός τους φίλος, Ed Sheeran, είναι δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια να βγάζουν τα προς το ζειν απ’ το τραγούδι!

Πρωταγωνιστές του Suits

Η Meghan το έχει ξανακάνει, το αγαπάει και μπορεί να καθοδηγήσει τον σύζυγό της στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει και σχετικές συζητήσεις με την παραγωγή, ώστε να ενταχθούν εμβόλιμα στο Suits, ενσαρκώνοντας η Meghan τον ρόλο που είχε και ο Harry τον εαυτό του, ο οποίος είναι ο Πρίγκιπας που της κλέβει την καρδιά και την χωρίζει απ’ τον συμπρωταγωνιστή της!

Ίδρυση Οργάνωσης πρώην μελών της βασιλικής οικογένειας

Πρόκειται για το λιγότερο πιθανό σενάριο, όπως αναφέρουν τα διεθνή media, καθώς μια τέτοια κίνηση θα ξεσήκωνε αρκετές αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν αποκλείεται εμείς οφείλουμε να σου μεταδώσουμε όλες τις πληροφορίες που μας έρχονται από έγκυρους συντάκτες ρεπορτάζ σχετικά με τη βασιλική οικογένεια.

Ποια δουλειά θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα στο βασιλικό ζεύγος; Περιμένουμε την άποψή σου!

Δες ακόμα:

4 και καλά επαγγέλματα που θα μπορούσε εύκολα να κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

Harry και Meghan παραιτήθηκαν απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα | Η αντίδραση της Ελισάβετ