Τυχερούλης ο Πάνος Καμμένος! Δείτε τι κέρδισε που έτυχε το φλουρί!

LIKE US ON FACEBOOK

Τυχερή μέρα ξημέρωσε για τον Πάνο Καμμένο καθώς έτυχε το φλουρί! Ο Αλέξης Τσίπρας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα μετά το υπουργικό συμβούλιο και ο Πάνος Καμμένος ήταν ο τυχερός! Το δώρο που κέρδισε… μια έκπληξη!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φέρει ο ίδιος τη βασιλόπιτα και τελικά στάθηκε ο τυχερός καθώς κέρδισε το φλουρί.

Εκτός, όμως, απ’ την τύχη που φέρνει το φλουρί από μόνο του, ο Πάνος Καμμένος είχε κι ένα δωράκι έκπληξη!

Το Υπουργείο του (υπουργείο Εθνικής Άμυνας) θα ψηφιοποιηθεί πρώτο απ’ όλα! Αχ βρε τυχερούλη!!!

Το δώρο έκανε γνωστό ο Νίκος Παππάς μέσω ανάρτησής του στο Twitter:

Μετά το Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός έκοψε την βασιλόπιτα. Ο Υπουργός που θα έβρισκε το φλουρί θα κέρδιζε την ψηφιοποίηση του υπουργείου του. Τυχερός ο Πάνος Καμμένος, το ΥΠΕΘΑ θα ψηφιοποιηθεί πρώτο!

Ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας, έκανε την εξής δήλωση:

Το 2018 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Τα νέα ότι το ΥΠΕΘΑ θα ψηφιοποιηθεί πρώτο, ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσα ν’ ακούσω την πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά. Στη βασιλόπιτα που κόψαμε στο σπίτι, παρά το ότι είχα δύο κομμάτια στο όνομά μου (ένα ως Πάνος Καμμένος κι ένα ως Υπουργός) δεν στάθηκα τυχερός… Τελικά έπνιξα τον πόνο μου τρώγοντας όλη τη βασιλόπιτα… Σήμερα ήρθε η στιγμή της δικαίωσης!

Εμείς, όμως, που γνωρίζουμε μερικές απ’ τις «αδυναμίες» του Πάνου Καμμένου, πιστεύουμε πως υπάρχουν τρία δώρα που θα τον έκαναν πιο χαρούμενο απ’ την ψηφιοποίηση του ΥΠΕΘΑ!

Κουπόνι για 10 δωρεάν γεύματα στο εστιατόριο της επιλογής του τυχερού

Η αδυναμία του Υπουργού στο φαγητό είναι γνωστή! Ποιο θα μπορούσε να ήταν, λοιπόν, το καλύτερο δώρο για τον ίδιο απ’ το κουπόνι για 10 δωρεάν γεύματα στο αγαπημένο του εστιατόριο;

Φυσικά, ακόμα καλύτερο θα ήταν το γεύμα να είναι για δύο για να μπορεί ο Πάνος Καμμένος να πάρει τη σύζυγό του απ’ το χέρι και ν’ απολαύσουν μαζί μπριζολάκια στα κάρβουνα και ό,τι άλλο είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.

Νέα στρατιωτική εμφάνιση

Μα είναι δυνατόν να μην έχει προβλέψει κανείς ότι ένα νέο militaire συνολάκι είναι απαραίτητο για τον Πάνο Καμμένο; Δεν μπορεί να κυκλοφορεί συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Παρακαλούμε τους ιθύνοντες να πράξουν τα δέοντα…

Μια μινιατούρα του Αλέξη Τσίπρα να περπατάει προς τα δεξιά

Αλέξης Τσίπρας Πάνος Καμμένος Κουμουνδούρου

©INTIMEnews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μπορεί Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος να έχουν βρει τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας παρά τις ιδεολογικές απόψεις που τους χωρίζουν αφού προέρχονται από αντίθετους πολιτικούς χώρους, ωστόσο, το κρυφό όνειρο του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι να δει τον Πρωθυπουργό να στρίβει προς τα δεξιά… Επειδή στην πραγματική ζωή όλα είναι πιο δύσκολα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Πάνος Καμμένος θα αρκούνταν προς το παρόν έχοντας στη βιτρίνα του σπιτιού του μια μινιατούρα του Αλέξη Τσίπρα να περπατάει προς τα δεξιά.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved