Ποιο είναι το No 1 trend στο YouTube; Αν λίγο παρακολουθείς τα social media, μπορείς να το μαντέψεις πιστεύουμε σε σένα…. Το σύνθημα για τη Μακεδονία έχει γίνει υπερ-viral και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μας.

«Μην παραχαράζετε την ιστορία…», είναι το hit που έχει γίνει viral και είμαστε σίγουροι ότι όλοι σιγοτραγουδούν από μέσα τους. Στο δικό μας μυαλό πάντως παίζει non stop απ’ τη στιγμή που είδαμε το video, και όχι δεν ντρεπόμαστε να το πούμε. Το σύνθημα για τη Μακεδονία έγινε viral και το πιο επικό video που κυκλοφόρησε είναι το no 1 trend στο YouTube.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πώς για να απαλλαγούμε από αυτό το τραγούδι, να μην το τραγουδάμε από τη στιγμή που ξυπνάμε, να μην το βλέπουμε στον ύπνο μας (ναι, μας έχει γίνει εμμονή), καλό θα ήταν να γράψουμε για αυτό. Μπορεί να ξεφύγουμε από αυτή τη μανία, αυτό το beat και το video που μας έκανε να “κλάψουμε”.

Είτε είσαι “Μακεδονομάχος” είτε όχι, σίγουρα θα γνωρίζεις το σύνθημα που γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα, ενώ πληροφορίες λένε πως ένα αντίστοιχο ετοιμάζει και η ΠΓΔΜ.

Άλλες αποκλειστικές πληροφορίες του iPop.gr, λένε πως αυτό το τραγούδι θα παίζεται σε clubs το καλοκαίρι και θα ανεβαίνεις πάνω στα τραπέζια και θα το τραγουδάς και θα το χορεύεις. Με όλη σου την ψυχή γιατί μιλάει και για την… ιστορία.

Ποιος το περίμενε πως το σύνθημα για τη Μακεδονία που ξεκίνησε από έναν παπά στο πούλμαν κατά τη διάρκεια της καθόδου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή θα γινόταν υπερ-viral και θα έκανε όλη την Ελλάδα να τραγουδά “Μην παραχαράζεται την ιστορία….».

Αυτός ο παπάς, αυτό το σύνθημα αποτέλεσε έμπνευση για μερικούς και το αποτέλεσμα είναι ένα επικό video. Ένα mix και ένα τέλειο video με χορευτικές κινήσεις από Σκούμα, Γκάνταλφ, «Καφέ της Χαράς», αγαπημένη Ζενεβιέβ δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο.

Μέσα σε δύο ημέρες το βίντεο του luben συγκέντρωσε περισσότερες από 170.000 προβολές και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει στείλει στον κολλητό να το δει.

Εμείς πάντως, νιώσαμε μια ανακούφιση που τα γράψαμε κι ελπίζουμε να ξεκολλήσει από το μυαλό μας. Διαφορετικά, θα συνεχίσουμε να το τραγουδάμε από μέσα μας στο Μετρό, στο supermarket, στο μπάνιο και όπου αλλού θέλουμε τέλος πάντων. Γιατί να ντραπούμε;

Κι αν είσαι στις μαύρες σου, αυτό το video σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Και το σύνθημα για τη Μακεδονία θα κολλήσει στο μυαλό σου. Δες το video με δική σου ευθύνη.

Κι αν έχεις μερικές απορίες για τη Συμφωνία, σου τις λύνουμε:

Απαντήσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών απ’ το ΥΠΕΞ