Το Λόγω Τιμής επέστρεψε κι αυτές είναι οι πιο αστείες & συγκινητικές αντιδράσεις που είδαμε

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά από περίπου 20 χρόνια, το Λόγω Τιμής επέστρεψε μέσα απ’ τον ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα καθήλωσε όλους μπροστά στην οθόνη τους! Για να ξεκινήσουμε απ’ τους αριθμούς, η σειρά έκανε τηλεθέαση 25,2% στο γενικό και 24,5% στο δυναμικό κοινό. Η υψηλότερη επίδοση σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε και άγγιξε το 30,2%.

Το Λόγω Τιμής επέστρεψε και ξύπνησε αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς! Όλοι ανυπομονούσαν για την επιστροφή της παρέας από την Πάτρα, των φοιτητών που μεγάλωσαν και αυτοί μαζί μας τα τελευταία 20 χρόνια.

Η επιστροφή της σειράς ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές «επιστροφές» και φυσικά όλοι οι πιστοί φαν γύρισαν την τηλεόρασή τους στον ΣΚΑΪ στις 23:00 και απόλαυσαν την πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Info!

Το «Λόγω Τιμής» αφορά μια παρέα παιδιών και νέων από την Πάτρα που έρχονται στην Αθήνα για σπουδές και εργασία. Στον νέο κύκλο των επεισοδίων, εκτός απ’ την παλιά και αγαπημένη παρέα, η υπόθεση θα αφορά και τις ζωές των παιδιών τους, ενώ ξέρουμε ότι γυρίσματα έγιναν για σχεδόν τρεις εβδομάδες και στα Κύθηρα, το αγαπημένο νησί της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που υπογράφει και το σενάριο.

Ο δεύτερος κύκλος αποτελείται από 13 επεισόδια, με την μετάδοση των επεισοδίων να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Οι πιο αστείες και συγκινητικές αντιδράσεις που διαβάσαμε για το Λόγω Τιμής ήταν φυσικά από ανθρώπους που αγαπούν τη σειρά απ’ την εποχή που προβαλλόταν στο MEGA και ουσιαστικά μέσα απ’ την αλλαγή στις ζωές των πρωταγωνιστών συνειδητοποίησαν και τις αλλαγές στις δικές τους ζωές.

Ο χρόνος που περνάει απασχόλησε πολλούς…

Πολλοί στάθηκαν στο άκουσμα του «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», το οποίο έκανε flashback στο μυαλό τους και τους συγκίνησε.

Το MEGA έλειψε σε πολλούς που πήγαν ασυναίσθητα να βάλουν το τηλεκοντρόλ στο “4”.

Κάποιοι δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν τους πρωταγωνιστές που αγαπάνε να μισούν!

Κι άλλοι όντως τους αγαπούν!

Εννοείται πως το θέμα της ηλικίας με το Λόγω Τιμής είναι ευαίσθητο: Η γενιά που μεγάλωσε με τη σειρά άσκησε βέτο σ’ όσους είναι μικρότεροι ότι δεν είναι δυνατόν να μελαγχολούν με κάτι που δεν παρακολουθούσαν!

Και φυσικά, όσοι έβλεπαν GNTM μέχρι την ώρα της πρεμιέρας, αποχώρησαν με στυλ και αέρα!

Διάβασε ακόμα:

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ! Τι συνέβη;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved