Την Κυριακή στις εκλογές ψηφίζουμε με SMS

LIKE US ON FACEBOOK

Κύμα αλλαγών έχει φέρει ο μήνας Ιούλιος. Αύξηση της προμήθειας στα ΑΤΜ, νέες ποινές σε πιθανές παραβάσεις του ΚΟΚ, αλλά και τρανταχτές αλλαγές στις εκλογές και συνάμα στα πολιτικά δρώμενα.

Ξεχάστε αυτά που ξέρετε! Η 7η Ιουλίου δεν θα είναι όπως την αναμένουμε όλοι μας. Η εκλογική διαδικασία αλλάζει και η εκλογή του νέου Πρωθυπουργού της χώρας δεν θα γίνει από την κάλπη. Γι’ αυτό, λοιπόν, κανονίστε να πάτε για μπανάκι την ερχόμενη Κυριακή, γιατί βάσει των νέων δεδομένων δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε να πάτε στο εκλογικό σας κέντρο και να αναμένεται στην ουρά για τη σειρά σας.

Από τούδε και στο εξής οι εκλογές θα αποκτήσουν χαρακτήρα Survivor. Οι εκλογές θα μεταδίδονται ζωντανά, με τους πολιτικούς να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι πολιτικής επιβίωσης, με κανένα φαβορί και γεμάτο ανατροπές.

αλλαγές στις εκλογές

Οι αρχηγοί των υποψήφιων κομμάτων θα μπαίνουν στο στίβο μάχης και θα έρχονται αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις ευρέους περιεχομένου, τις οποίες θα τους κάνει ο παρουσιαστής της εκπομπής. Οι πρόεδροι των κομμάτων, με την πάροδο του χρόνου, και βάσει των απαντήσεων που θα δίνουν, θα μειώνονται μέχρι να παραμείνουν οι δύο επικρατέστεροι.

αλλαγές στις εκλογές

Στη συνέχεια, ο λόγος θα περάσει στο ελληνικό κοινό, το οποίο με δωρεάν SMS θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στο πολιτικό αρχηγό της προτίμησης του, έτσι ώστε να διαμορφωθούν τα τελικά αποτελέσματα και να αναδειχθεί ο επόμενος Surv… εεε Πρωθυπουργός της χώρας.

Η ανακοίνωση του πολιτικού και συνάμα του κόμματος της Κυβέρνησης θα γίνει αργά το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από πολλά διαφημιστικά μηνύματα, τα οποία θα διατηρούν το σασπένς και θα εντείνουν την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή μείνετε όλοι συντονισμένοι στους δέκτες σας για μία, άνευ προηγουμένης, εκλογική διαδικασία που θα καθηλώσει όλους τους τηλεθεατές και όσους θα προτιμήσουν να πάνε να δουν από κοντά το νέο τρόπο εκλογής Πρωθυπουργού.

Το μέρος, που θα λάβουν μέρος οι εκλογές, και το κανάλια που θα τις μεταδώσουν θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved