Τι κάνεις κρυφά και ντρέπεσαι να πεις στους άλλους; Ξέρουμε! Είναι κάτι απ’ αυτά (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι έχουμε ασυνήθιστες συνήθειες που τις κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας! Φυσικά, το ότι φοβόμαστε και τις κρατάμε για εμάς, δεν σημαίνει ότι δεν μας τρώει η περιέργεια να μάθουμε τι κρύβουν οι άλλοι! Για να δει τι θα γίνει με τα μυστικά των ανθρώπων, ο χρήστης του Twitter @drakesbrother αποφάσισε να ζητήσει απ΄τους διαδικτυακούς του φίλους να βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα!

Πολύ γρήγορα το news feed του γέμισε με εξομολογήσεις άλλων χρηστών για τις πιο περίεργες συνήθειές τους! Ορισμένοι είπαν πως μετράνε πόσο θα διαρκέσει κάτι έχοντας ως μονάδα μέτρησης ένα… τραγούδι (!), άλλοι ότι τσεκάρουν πάντα όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο ότι δεν έχει τρυπώσει κάποιος serial killer στο πίσω κάθισμα κι άλλοι απλά είπαν πράγματα που κάνουμε ή έχουμε σκεφτεί να κάνουν κι εμείς! Παρακάτω οι πιο περίεργες συνήθειες ανθρώπων που δεν ντράπηκαν να τις πουν!

Φυσικά περιμένουμε και τις δικές σας εξομολογήσεις!

Εξομολόγηση #1

«Όταν τρώω φαγητό, το τρώω με την σειρά: Αρχικά αυτό που μου αρέσει λιγότερο και τελευταίο αυτό που μου αρέσει περισσότερο».

Το κάνεις κι εσύ, το κάνω κι εγώ…

Εξομολόγηση #2

Βρήκαμε αυτόν που μετράει τον χρόνο με τραγούδια!

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #3

Κι εμείς το κάναμε αυτό… Όταν ήμασταν 5 χρονών! Τελικά υπάρχουν κι ενήλικες που φοβούνται τον χειρότερο κακό όλων των εποχών: Τον Μπαμπούλα και κλείνουν πόρτες και παράθυρα όταν κοιμούνται!

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #4

Απ’ τα αγαπημένα μας! Challenge στον εαυτό σου πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις όσο ζεσταίνεται το φαγητό σου στο microwave! Προσωπικό ρεκόρ; Να πάω «στο μέρος», να στρίψω τσιγάρο και να πατήσω δημοσίευση σ’ ένα άρθρο! (30 δευτερόλεπτα, ποιος θα μου κάνει challenge;;).

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #5

Ο κλασικός ψυχαναγκαστικός τύπος. Άλλοι το έχουν με το 2, εκείνος το έχει με το 5. Γιατί δεν πα να είναι ενοχλητικό το 15 αλλά νορμάλ το 14, εσύ θα το αφήσεις στο 15 έτσι γιατί μπορείς.

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #6

Εγώ βρήκα το άλλο μου μισό. Δεν έχω δει καν το προφίλ του χρήστη. Δεν με νοιάζει! Tι εννοείς είναι fake profile; Δεν με νοιάζει σου λέω!

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #7

Εγώ μέσα απ’ αυτό το άρθρο έχω βρει φίλους. Αυτή για παράδειγμα, είναι φίλη καρδιακή! Εννοείται πως σταματάς τη μουσική ανά διαστήματα για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κανείς μέσα στο σπίτι κι εννοείται πως ο κλέφτης θα σου κρυβόταν επειδή εσύ αποφάσισες να έχεις τη μουσική στα τέρματα και θα τον πιάσεις στα πράσα όταν πατήσεις pause. Είναι κανόνας αυτό ?.

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Εξομολόγηση #8

Εδώ μαθαίνουμε τον τρόπο πρόληψης κρυολογήματος, όπως τον προτείνουν οι ειδικοί:

περίεργες συνήθειες ανθρώπων

Κι αφού σας έδειξα τα highlights απ’ το Twitter, ήρθε η ώρα για μερικές προσωπικές εξομολογήσεις:

  • Όταν ήμουν μικρή κι έβλεπα παλιές ελληνικές ταινίες, πίστευα ότι τότε ο κόσμος ήταν απλά… ασπρόμαυρος!
  • Ως παιδί δήλωνα πως θέλω όταν μεγαλώσω να γίνω ελεφαντάκι σε τσίρκο. Και το πίστευα!
  • Κάνω πρόβα τον διάλογο μιας συζήτησης που δεν πρόκειται ποτέ να κάνω!

Despicable Me Lol GIF - Find & Share on GIPHY

  • Βγάζω συνέχεια το κινητό μου για να τσεκάρω την ώρα και τελικά ποτέ δεν ξέρω τι ώρα είναι!
  • Δεν πατάω στα κενά ανάμεσα στα πλακάκια γιατί μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας πύραυλος που θα προκαλέσει το τέλος του κόσμου.

Δες και αυτό:

Χαζά πράγματα που έχεις σκεφτεί ή έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου! Άνθρωποι εξομολογούνται….

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved