Τα tweets για το GNTM που μας έκαναν να δακρύσουμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο τελικός του GNTM ήταν γεμάτος συγκίνηση και ανατροπές. Γιατί ποιος περίμενε να βγάλουν δύο νικήτριες; Κανείς! Τα tweets για το GNTM και τα πιο αστεία περιστατικά μας έκαναν να δακρύσουμε.

Το σύστημα έπεσε, νικήτριες βγήκαν η Κάτια και η Άννα-Μάρια αλλά το κοινό δεν κατάφερε ποτέ να ψηφίσει. Ήταν ένα ψέμα. Κανείς δεν κατάφερε να μπει στο σύστημα, κανείς δεν κατάφερε να ψηφίσει και κάπως έτσι…. οι νικήτριες είναι δύο, μετά τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Απ’ την άλλη, δεν θα γινόταν να μη σχολιάσουμε και τους συντρόφους των κοριτσιών που πήγαν στον διαγωνισμό και χόρεψαν με τα κορίτσια. Κι εκεί σημειώθηκαν αρκετά ευτράπελα. Ο σύντροφος της Κάτιας έκανε πρόταση γάμου αλλά… απορρίφθηκε ενώ ο σύντροφος της Άννας-Μαρίας γέμισε με ανασφάλειες (;), ήταν γλυκούλης βέβαια και αυτό το αναγνωρίζουμε.

Τα tweets για το GNTM που μας έκαναν να δακρύσουμε

Όταν ο Τάσος της Άννας Μαρίας της είπε ότι θα μπει στη βαλίτσα της.Βρε αγόρια μην τα κάνετε αυτά!

Μήπως γινόμαστε λίιιιγο κακοί;;; Μήπως;;;

Ένα έπαθλο για δύο, δύο, δύο…! Τι να κάνουμε, άλλαξαν οι κανόνες. Παγκόσμια πρωτοτυπία!

Βρε λέτε να ήταν στημένο;;; Εμείς ακόμη έχουμε τις αμφιβολίες μας…

Η Κέισι βγήκε δεύτερη και δεν πήρε τίποτα; Δώστε της κάτι βρε παιδιά… Ένα συμβόλαιο; Ένα εξώφυλλο; Μια εκπομπούλα; Για όλους τους καλούς κάτι υπάρχει!

Είμαστε όλοι νικητές…. εκτός απ’ την Κέισι! Μοντέλα του κόσμου ενωθείτε!

Ας μιλήσουμε λίγο για αυτή τη σχέση…

Συγκλοοοοο. Συγκλοοοο!

Ο developer μας, ο Άγγελος να πάρει θέση παρακαλώ ή να τον καλέσετε του χρόνου για να μην πέσει ποτέ ξανά το σύστημα! Άγγελε ακούς;;;;

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις των νικητριών και η τηλεθέαση του τελικού!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved