Τα μυστικά Μητσοτάκη, τα μαθήματα βιολογίας και τα Best of των εκλογών

LIKE US ON FACEBOOK

Για άλλη μια φορά, η μέρα των Ευρωεκλογών καθήλωσε τους πάντες! Όλος ο κόσμος μαζεύτηκε στα εκλογικά κέντρα για να ρίξει την ψήφο του στο κόμμα της αρεσκείας του.

Παρόλα αυτά, όπως και οι αστείες στιγμές αυτής της ημέρας δεν έλειψαν. Εκλογικοί εκπρόσωποι, πολίτες και όλων των ηλικιών άτομα έζησαν με ένταση τις #Ευρωεκλογές2019 και σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο την 26η Μαΐου. Εμείς θα σας αναφέρουμε τα ευτράπελα των εκλογών που είχαν ως θριαμβευτή τη Νέα Δημοκρατία.

Ας ξεκινήσουμε με τον μεγάλο νικητή… Κατά τη διάρκεια, που οι πρόεδροι των κομμάτων καταχωρούσαν την ψήφο τους, ο φακός της τηλεόρασης έπιασε τον κ.Μητσοτάκη να συνομιλεί με τον γιο του. Πηγές, κοντά στην οικογένεια, αναφέρουν πως πατέρας και γιος βρίσκονταν σε διαμάχη και πως ο πρόεδρος της ΝΔ μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να πείσει τον γιο του να τον ψηφίσει. Εάν κρίνουμε από το – μέχρι τώρα – αποτέλεσμα ο γιος υπέκυψε στα παρακάλια του μπαμπά και του έκανε τη χάρη.

τα ευτράπελα των εκλογών

Τα ευτράπελα των εκλογών δεν τελείωσαν εκεί, όμως, καθώς πολίτες που πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα βρέθηκαν να είναι εφορευτική επιτροπή, από εκεί που δεν το περίμεναν. Πιο συγκεκριμένα μέλλουσα νύφη, πριν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, έκανε το λάθος και πήγε να ψηφίσει πουρνό-πουρνό. Δυστυχώς για την κοπέλα, η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη, διότι την ανάγκασαν να μείνει εκεί και να αναβάλει τις ετοιμασίες του βραδινού μπάτσελορ. Να ευχηθούμε στην γυναίκα η ώρα η καλή… για την καταμέτρηση ψήφων, που ακόμα δεν έχει τελειώσει.

τα ευτράπελα των εκλογών

Στα Best of των εκλογών, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τα μαθήματα βιολογίας του αρχηγού του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρου Θεοδωράκη. Ο πρώην δημοσιογράφος, στην απόπειρα του να προτρέψει του νέους να ψηφίσουν, μας έκανε μαθήματα βιολογίας και πιο συγκεκριμένα μαθήματα αναπαραγωγής. Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δήλωσε ότι «Για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε. Έφυγε μπροστά. Δεν έμεινε να κοιτάει τι κάνουν τα άλλα. Ξεκίνησε και τελικά τα κατάφερε. Αποφάσισέ το λοιπόν, μην μείνεις πίσω, ψήφισε!». Μετά τον καθηλωτικό του λόγο περί αναπαραγωγής και επειδή το κόμμα δεν προβλέπεται να πατάει Βουλή στις ερχόμενες εκλογές, το τμήμα Βιολογίας στο ΕΚΠΑ, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, φαίνεται να έκανε επίσημη πρόταση στον εν ενεργεία πολιτικό να αναλάβει καθήκοντα καθηγητή.

Παράλληλα, με την παρότρυνση του Θεοδωράκη να ψηφίσει ο λαός, σε πολλά πάνελ των είδαμε γνωστούς και καταξιωμένους πολιτικούς αναλυτές τους οποίους συντρόφευαν πρόσωπα της πολιτικής και όχι μόνο. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Ηλίας Μαμαλάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν από τις διασημότητες που… ΔΕΝ περιμέναμε να δούμε σ’ ένα πολιτικό πάνελ. Δηλαδή τι θα έλεγε ο Ηλίας Μαμαλάκης;; «Αααα ξέρετε, τα exit polls δεν τρώγονται και για να γίνουν καλύτερα πρέπει να βάλουμε λίγο αλάτι για να ακούγονται καλύτερα τα ποσοστά των κομμάτων». Ομολογουμένως ήταν πετυχημένες οι επιλογές των καναλάρχων για τη διαμόρφωση των πάνελ τους, αλλά εκεί που βγάζουμε το καπέλο είναι στον ΑΝΤ1, όπου είχε την ιδέα να τοποθετήσει στο πλατό τους Πέτρο Κωστόπουλο και Βασίλης Κικίλια αντικριστά. Προσκυνώ, θαυμάζω και χειροκροτώ τον τύπο που το σκέφτηκε!

Τέλος, στα ευτράπελα των εκλογών πρέπει να προστεθεί ακόμα το γεγονός ότι τα περίφημα exit polls, είτε έπεσαν μέσα είτε όχι και για άλλη μια φορά μας επιβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε. Να δούμε τι exit polls θα παρακολουθήσουμε στις εθνικές εκλογές…

Διαβάστε ακόμα:

Οι celebrities έριξαν κι αυτοί τη δική τους ψήφο στις κάλπες! (Photos)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved