Σου έχουμε δουλειά! Αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή!

LIKE US ON FACEBOOK

Σου έχουμε δουλειά! Κυκλοφορεί αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή, τρέχα να στείλεις βιογραφικό. Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις καθώς τα τηλέφωνα έχουν «σπάσει» στη Βουλή και ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται το ένα βιογραφικό μετά το άλλο.

Επιτέλους φως στο τούνελ! Κυκλοφορεί αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή κι αυτό ίσως είναι το καλύτερο νέο που θα ακούσεις σήμερα. Καλά μη βιάζεσαι, περίμενε να δεις τις προϋποθέσεις και το μισθό!

Ένα θα σας πω αδέρφια: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Η ορίτζιναλ αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή:

Ζητείται: Άτομο (άνδρας ή γυναίκα) για τη θέση γραμματέα στη Βουλή 50 χρονών και άνω.

Προϋποθέσεις:

Άριστη γνώση Ελληνικών για να μπορεί να γράφει τα υπέροχα κείμενα του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή (πιασάρικες ατάκες, χιουμοράκι και αντιπάθεια προς τον Κ. Μητσοτάκη, θα εκτιμηθούν).

Άριστη γνώση Αγγλικών για να κάνει μετάφραση στον Πρωθυπουργό στα συνέδρια στα εξωτερικά.

Άριστη γνώση των social media για να μπορεί να διαχειρίζεται το Instagram, το Facebook και το Twitter του Αλέξη Τσίπρα.

Γνώση Photoshop για να μπορεί να φτιάχνει τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού.

Γνώσεις video για να μπορεί να φτιάχνει τα υπέροχα βιντεάκια της Κυβέρνησης.

Γνώσεις bartender ώστε να φτιάχνει καλό, ελληνικό, μερακλίδικο καφέ με δύο φουσκάλες.

Παρέχεται:

Μισθός: Μια καλή κουβέντα απ’ τον Αλέξη Τσίπρα.

Θα δίνεται bonus ένα κουλούρι απ’ το κυλικείο της Βουλής (προσφορά απ΄την Έφη Αχτσιόγλου).

Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης για να ριζώσεις στο Δημόσιο.

Αποστολή βιογραφικών στο theloepigontosdouleia.gr ή στείλτε προσωπικό μήνυμα στο Instagram του Αλέξη Τσίπρα (άμεση απάντηση).

Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας για όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, όσους κατοικούν στα Εξάρχεια και δεν φορούν γραβάτα. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Μα πώς μας ήρθαν όλα αυτά; Άντε θα σου πούμε όλη την ιστορία πίσω από την αγγελία…

Μια αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή, έκανε πλήθος κόσμου να στείλει βιογραφικό για να δηλώσει το ενδιαφέρον του. Η αγγελία κυκλοφόρησε στο Internet και ήταν «μαϊμού» (όχι σαν την ορίτζιναλ τη δική μας).

Ποια ήταν ακριβώς η θέση; Πρόσληψη ατόμου σε πολιτικό γραφείο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με καθήκοντα γραμματέα. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν οι αρμόδιοι της Βουλής, απευθύνθηκαν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε, ένας χρήστης -του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά- είχε αναρτήσει τη συγκεκριμένη αγγελία για τη θέση γραμματέα στη Βουλή σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών και παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα και λοιπά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail).

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι η ψευδής αγγελία είχε αναρτηθεί και παρέμεινε ενεργή από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ από τον ίδιο χρήστη, κατά το έτος 2016, είχε δημοσιευθεί παρόμοιας μορφής αγγελία, η οποία αφορούσε πρόσληψη ατόμου με καθήκοντα γραμματέα, σε ιδιωτικό ιατρείο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε για μια τέτοια σημαντική θέση θα είχε αναρτηθεί η αγγελία στο Διαδίκτυο και σε ιστοσελίδα αγγελιών; Μάλλον όχι!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved