Σε υποκατάστημα του Ριχάρδου βρέθηκαν και τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή και… τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, από υποκατάστημα του Ριχάρδου!

Τι σου λέμε; Δύο απ’ τις επικότερες ατάκες που είδαμε στο Twitter για τον Ριχάρδο! Το hashtag #Ριχάρδος έγινε πρώτο trend στο ελληνικό Twitter, με τους χρήστες να μας χαρίζουν πολλές στιγμές γέλιου!

Η υπόθεση με το λαθρεμπόριο χρυσού που κάνει σήμερα τον γύρο της Ελλάδας έδωσε έμπνευση στους τουιτεράδες, οι οποίοι βρήκαν απίστευτα πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν κατασχεθεί από κάποιο υποκατάστημά του!

«Φήμες λένε ότι σε υποκατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων», έγραψε ένας χρήστης του Twitter ενώ ένας άλλος είπε πως «στην κατοχή του Ριχάρδου βρέθηκε και ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή» και η αλήθεια είναι ότι… θα μπορούσε!

Οι photoshopαρισμένες φωτογραφίες έπαιξαν πολύ, ενώ κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή τη σύλληψη καθώς ο Ριχάρδος είναι.. χρυσό παιδί!

Αυτό, λοιπόν, το χρυσό παιδί δεν θα μπορούσε παρά να συλληφθεί με… χρυσές χειροπέδες, τις οποίες μάλιστα είχε παραγγείλει ο ίδιος για την περίσταση!

Κι εμείς απορούμε, πάντως, γιατί να συλλάβεις έναν αθώο άνθρωπο επειδή απλά έβγαζε μερικά εκατομμυριάκια; Ζήλια; Μήπως; Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς! Ή μάλλον… μπορούμε!

Πάντως, ο Ριχάρδος τα είχε οργανώσει όλα κι έχει ήδη έτοιμο το νέο του υποκατάστημα, ένα πλάνο το οποίο είχε σχεδιάσει καιρό πριν, σαν τον προφεσόρ απ’ το La casa de papel!

H ομάδα του μάλιστα είχε κι εμπνευσμένα ονόματα! Στο La casa de papel είχαν πόλεις, εδώ είχαν χρυσά ονόματα!

Φήμες λένε επίσης ότι το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μ’ ένα δέντρο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. Να το το αυτοκίνητο! Να το το και το δέντρο!

Κι αφού το πανάκριβο αυτοκίνητο του Ριχάρδου καταστράφηκε, νοίκιασε ένα ποδήλατο για την είσοδό του στη φυλακή!

Όσο για τα αιτήματά του στη φυλακή, φίλοι και γνωστοί (όσοι δεν μπήκαν μαζί του φυλακή) θα πρέπει να του φέρνουν κάθε μέρα αυτά:

Δες κι αυτό:

Λαθρεμπόριο Χρυσού: Πώς «έσπρωχναν» καθημερινά χρυσό εκατομμυρίων

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved