Το Καλοκαίρι έφτασε κι επίσημα στις 21 Ιουνίου και για να το γιορτάσει αυτό η γερμανική πρεσβεία έκανε ένα επικό tweet, αποδεικνύοντας ότι κι έχουν χιούμορ και μπορούν να αυτοσαρκάζονται!

Για χρόνια τους πειράζουμε για τις στιλιστικές τους επιλογές και το γεγονός ότι το Καλοκαίρι έρχονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τα αξιοθέατα, φορώντας πέδιλα με κάλτσα! Αυτοί, όμως, το γνωρίζουν ότι αυτό το στιλ δεν τους έχει ανεβάσει πολύ στα μάτια μας, και έτσι είπαν να αυτοσαρκαστούν.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική πρεσβεία αποφάσισε με ένα επικό και άκρως χιουμοριστικό tweet να κηρύξει κι επίσημα την έναρξη του Καλοκαιριού.

Τι ανέβασε; Ανέβασε μια φωτογραφία με Γερμανό τουρίστα (φανταζόμαστε) που φοράει πέδιλα με κάλτσες, ενώ χαρακτηριστικά, αυτός που διαχειρίζεται τα social media της γερμανικής πρεσβείας έγραψε κάτω απ’ τη φωτογραφία: «Πεδιλάκι, σοσονάκι, έτοιμοι για καλοκαιράκι!».

Δίπλα δεν παρέλειψαν να γράψουν και το hashtag #MadeinGermany για να μην ξεχνιόμαστε βεβαίως, βεβαίως!

Μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να τους πούμε γι’ αυτό το tweet, ενώ δύσκολα θα βρούμε το θάρρος να τους κοροϊδέψουμε ξανά που φοράνε πέδιλα με κάλτσες. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά αυτοί είναι καλύτεροι τουιτεράδες από εμάς και δεν μας συμφέρει καθόλου τι έχουν να γράψουν!