Όταν πολίτης είπε στον “αέρα” γκαντέμη τον Πρωθυπουργό (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Η αλήθεια είναι πως απ’ τη στιγμή που έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα την Παρασκευή, δεν είναι λίγοι οι οποίοι έχουν σπεύσει να το τρολάρουν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλούν και για… γκαντεμιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλα αυτά, όμως, περιορίζονταν στα social media… Μέχρι που ένας πολίτης είπε γκαντέμη τον Πρωθυπουργό στον “αέρα” του ΑΝΤ1!

Τη στιγμή που ο πολίτης βρισκόταν σε live σύνδεση στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποφάσισε να δώσει τη δική του… εξήγηση για τη σεισμική δόνηση!

Συγκεκριμένα, ο κάτοικος από την περιοχή της Λιοσίων, που βρέθηκε κοντά στο επίκεντρο της δόνησης, αναφερόμενος στις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό, είπε στο τέλος: «Έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη Πρωθυπουργό».

Αμέσως, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων τον… επανέφερε στην τάξη, λέγοντας πως η εν λόγω προσέγγιση δεν είναι σοβαρή, ενώ η σύνδεση με τον πολίτη σταμάτησε μερικές στιγμές αργότερα.

Στο Twitter βέβαια η κατάσταση είναι ακόμα πιο έντονη, με πολλούς χρήστες να βρίσκουν τον σεισμό ως αφορμή για να τρολάρουν τη νέα Κυβέρνηση.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν μάλιστα ότι μέσα σε μερικές μέρες που έχει αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα Κυβέρνηση, στην Ελλάδα έχουμε δει βροχές, πλημμύρες και σεισμό κι αναρωτιούνται τι άλλο πρέπει να περιμένουμε!

Αυτό το τελευταίο βέβαια, το λες και λίγο τραβηγμένο! (;)

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο πριν την εκλογή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ερωτηθεί σχετικά με την γκαντεμιά που φορτώνουν στον πατέρα του, με τον ίδιο ν’ απαντάει πως ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του μόνο γρουσούζης δεν μπορεί να είναι, ενώ παραδέχθηκε πως τον ενοχλούσε όταν άκουγε να το λένε αυτό, αν και ο πατέρας του το αντιμετώπιζε με χιούμορ.

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved