Όταν ο πυρετός της Ακριβοπούλου ανέβασε τη θερμοκρασία στο Twitter!

LIKE US ON FACEBOOK

«Δεν θα λέμε έχω πυρετό, θα λέμε έχω Ακριβοπούλου», γιατί ο πυρετός της Ακριβοπούλου σε βοηθά να ζητήσεις μια συγγνώμη, να γλιτώσεις μια μήνυση, να… μη το πεις ούτε του παπά!

Πώς λέγαμε όταν ήμασταν μικρά έχω πυρετό δεν θέλω να πάω σχολείο; Έτσι και ο πυρετός της Ακριβοπούλου. Πώς τρίβαμε το θερμόμετρο για να δείξει έστω 38; Κάπως έτσι…

Αλλά εδώ που τα λέμε… κακό πράγμα ο πυρετός, σε ρίχνει στα πατώματα, σε κάνει να λες πράγματα που δεν πρέπει ή δεν τα σκέφτεσαι. Πόσες φορές δεν έχεις πει «χωρίζουμε» επειδή είχες πυρετό; Ελπίζουμε καμία!

Ο πυρετός της Ακριβοπούλου έκανε το twitter να παραληρήσει γιατί αν μη τι άλλο, ίσως είναι η μοναδική που δουλεύει στο δημόσιο και έχει πυρετό.

Υπενθύμιση! Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ΕΡΤ. Αλλά γιατί ρε παιδιά;;

Και η θερμοκρασία ανέβηκε πολύ…

Τι δεν πάει έτσι;

Έχει η Ακριβοπούλου τακαμούρι;;

Έπος. 

Μια ανακοίνωση, μια ενημέρωση, κάτι.

Υπερβολές!

Γιατί εσύ ας πούμε το θεωρείς εύκολο;

Και τη δουλειά μη σου πω (ελπίζω να τους ξεφύγει αυτή η γραμμή στο iPop)

Ο πυρετός με ψήνει κι εσύ είσαι η ασπιρίνη!

Γυναίκες… με τη δικαιολογία στο στόμα!

Τι ακριβώς, όμως, έχει γίνει με την Ακριβοπούλου;

Πώς φτάσαμε στον πυρετό της Ακριβοπούλου και τι μας ενδιαφέρει τέλος πάντων αν έχει πυρετό ή όχι; Αν δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα, μην αγχώνεσαι γιατί θα σου διηγηθούμε ευθύς αμέσως την ιστορία.

Η δημοσιογράφος στην ΕΡΤ ανέφερε στην εκπομπή της πως οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πειραιώς έχουν θετική στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή, ακροδεξιές τοποθετήσεις κλπ.

Και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι, καθώς οι Μητροπολίτες Χρυσόστομος και Σεραφείμ απείλησαν πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Δεν πρόλαβαν, όμως, γιατί η Ακριβοπούλου έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη με τη δικαιολογία του πυρετού.

Μπορεί να είχε ξεμείνει από δικαιολογίες, γιατί να την κατηγορήσουμε;

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ διότι χθες όχι απλώς τους αδίκησα αλλά τους κατηγόρησα αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο», δήλωσε η κα Ακριβοπούλου.

Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται, έχουν δίκιο που απειλούν με ένδικα μέσα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη, όχι επειδή έβγαλαν ανακοινώσεις. Το συνειδητοποίησα μετά το τέλος της εκπομπής. Έχουν πάρει θέση δημοσίως εναντίον της Χρυσής Αυγής και έχουν δεχθεί επιθέσεις από άλλους μητροπολίτες. Είχα στο μυαλό μου τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο, που υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας και ήταν μια δύσκολη μέρα γιατί ήμασταν και οι τρεις με πυρετό. Νομίζω και ελπίζω τα πράγματα να έχουν πλήρως διευκρινιστεί. Το όφειλα γιατί είναι άσχημο πράγμα να κατηγορείς αδίκως ανθρώπους και ειδικά όταν έχουν εκφραστεί ακριβώς αντίθετα σε αυτό που τους κατηγόρησα

Και δεν είναι δικαιολογία ο πυρετός; Σκεφτείτε να ήταν και αδιάθετη…

Μήπως σιγά σιγά να βάζαμε τα ρομπότ να λένε ειδήσεις; Δεν έχουν και πυρετό!

Δείτε το πρώτο robot που λέει τις ειδήσεις (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved