Όπου γάμος και χαρά…το ελληνικό Twitter πρώτο!

LIKE US ON FACEBOOK

Σήμερα ήταν μια σημαντική μέρα για όλον τον πλανήτη όχι μονάχα για το Ηνωμένο Βασίλειο, που δικαιολογημένα χαίρεται που πάντρεψε έναν πρίγκιπα, αλλά και για όλους εμάς που τον παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση.

Όπου γάμος και χαρά και το ελληνικό Twitter πρώτο! Μπορεί εμείς πρίγκιπα να μην έχουμε, αλλά εννοείται ότι παρακολουθήσαμε τον γάμο της χρονιάς, του αιώνα, τον βασιλικό ή πριγκιπικό γάμο, τον γάμο που μια απλή κοινή θνητή (ηθοποιός του Hollywood) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, έναν ταπεινό πρίγκιπα.

Φυσικά, οι εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν τον γάμο από τις τηλεοράσεις τους, στράφηκαν στο Twitter και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Μέσα σε λίγες ώρες, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν το νούμερο ένα trend στο Twitter παγκοσμίως.

Κι αν δεν μας πιστεύετε, έχουμε και αποδεικτικά στοιχεία, δείτε τις φωτογραφίες που δείχνει τι συνέβη στο Twitter στην έναρξη της τελετής, αλλά και στη συνέχεια.

Θα ξέφευγε ο βασιλικός γάμος από τους τουιτεράδες του ελληνικού Twitter; Εννοείται πως όχι. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας τρολ – tweet για τον βασιλικό γάμο.

Ας ξεκινήσουμε όπως επιβάλλεται από τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς το νιόπαντρο ζεύγος.

Στη συνέχεια επιβάλλεται να ασχοληθούμε με την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία για να πούμε την αλήθεια μας, δεν μας φάνηκε και πολύ χαρούμενη που πάντρεψε τον εγγονό της.

Γιατί δεν κάλεσε κάποιος την Βανδή στον βασιλικό γάμο;

Τα περισσότερα tweet όπως ήταν φυσικό έγιναν για την Meghan, η οποία κατέλαβε και το δικό της hashtag στο ελληνικό Twitter.

Κάποιος να τους μάθει πώς γίνονται οι σωστοί γάμοι!!

Ας κλείσουμε με κάτι πιο ρομαντικό από το ξένο Twitter. Όλα γίνονται αν το θέλεις πολύ. Πάρε για παράδειγμα την Meghan Markle.

Διαβάστε επίσης:

Καρέ-καρέ ο βασιλικός γάμος | Το ζευγάρι & οι λαμπεροί καλεσμένοι

Pool photo by Ben Birchall
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved