Οι πιο κουλές Παγκόσμιες Ημέρες που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν!

LIKE US ON FACEBOOK

Κάθε μέρα είναι και μια Παγκόσμια Ημέρα και κάτι γιορτάζουμε. Ή μάλλον βρίσκουμε αφορμή για να γιορτάσουμε και αυτό δεν είναι κακό. Οι πιο περίεργες Παγκόσμιες Ημέρες που αγνοούσαμε την ύπαρξή τους. 

Διαβάζουμε σήμερα πως είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά των κουνουπιών και σκεφτόμαστε… από πότε γιορτάζουμε τέτοια μέρα;; Αν το γνώριζαν τα καημένα τα κουνούπια θα μάζευαν όλη τη φαμίλια να μας επιτεθεί και πιστέψτε με έχουν μεγάλη οικογένεια.

Και πώς θα γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα; Βγάλτε έξω φιδάκια, ταμπλέτες, κάντε περίεργα μάγια, πάρτε τη μυγοσκοτώστρα (λειτουργεί και για τα κουνούπια) ή έστω την παντόφλα στο χέρι κι ετοιμαστείτε για επίθεση. Λίγο βίαιη αυτή η Παγκόσμια Ημέρα, έτσι;

Τις προάλλες γιορτάζαμε την Παγκόσμια Ημέρα των Φάρων (ούτε αυτό το γνωρίζαμε οι ανίδεοι) και τρέξαμε σε φάρους να βγάλουμε μια φωτογραφία για το Instagram ή να ηρεμήσουμε από την πολυκοσμία του Δεκαπενταύγουστου.

Θέλεις κι άλλες περίεργες Παγκόσμιες Ημέρες;

22 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης. Μόνο μια ημέρα το χρόνο σκεφτόμαστε στις 22 Φεβρουάριου. Μερικοί δεν σκέφτονται ούτε τότε μάλλον. Χμ…

14 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Σταθεράς Π. Αλήθεια τώρα;;; Γιορτάζουμε το 3,14;;; Δεν φτάνει που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας από τα σχολικά μας χρόνια, το γιορτάζουμε κιόλας; Κι αν το γιορτάζουμε πώς;;; Με ασκήσεις.

21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Η αγαπημένη μας ημέρα. Κανονικά αυτή η μέρα θα έπρεπε να είναι επίσημη αργία και να μην πηγαίναμε δουλειά. Πώς διαφορετικά να τη γιορτάσεις; Πρέπει να είναι η μέρα που βάζεις το κινητό αθόρυβο, ρυθμίζεις τον φωτισμό, βάζεις τις πυτζάμες, ωτοασπίδες, μάσκα για τα μάτια και πέφτεις σε βαθύ ύπνο.

1 Μαΐου – Παγκόσμια Ημέρα για τη Νομιμοποίηση της Κάνναβης. Ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς, γιορτάζουμε αυτή τη μέρα. Τη μέρα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με άνθρωπο μάλλον γιατί τη γιορτάζουν όπως της αρμόζει (;). Μπα, δεν αξίζει για μια Παγκόσμια Ημέρα.

23 Μαΐου – Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας. Τη συγκεκριμένη μέρα δεν τη γιορτάζουμε ποτέ, γιατί η χελώνα αργεί να φτάσει και το αφήνουμε για αργότερα.

8 Αυγούστου – Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Ουρλιαχτά, φωνές σε όλο τον κόσμο. Βonus: Τότε πολλές γυναίκες μένουν έγκυες ή η Durex έχει μια αύξηση στα έσοδά της.

8 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Αυγού. Και κάθε φορά έχουμε την ίδια απορία: Το αυγό έκανε την κότα (κι επομένως αυτό γιορτάζουμε) ή η κότα έκανε το αυγό;

15 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών. Εντάξει, αυτή είναι η αγαπημένη μέρα των μικροβιοφοβικών. Μπορούν να πλένουν τα χέρια τους από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο χωρίς κανείς να τους πει τίποτα. Εξοπλίζονται με κρεμοσάπουνα και πιάνουν δουλειά!

 

19 Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας. Και κάπου εδώ κλείνουμε αυτό το άρθρο, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μάθουμε πώς γιορτάζεται αυτή η μέρα.

Photo: unsplash/Gilles Desjardins

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved