Ο σκύλος ψήφισε και το φίδι διαμαρτυρήθηκε στις εθνικές εκλογές

LIKE US ON FACEBOOK

Ημέρα εθνικών εκλογών η 7η Ιουλίου! Όλοι οι Έλληνες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, το θερμόμετρο δεν λέει να πέσει κάτω από 30 βαθμούς, η αγωνία για το ποιος θα είναι ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας κορυφώνεται, ωστόσο τα  δεν έλειψαν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Όπως αναφέραμε όλοι, οι Έλληνες πολίτες δημιουργούν ουρές στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν το κόμμα της προτίμησης τους. Βέβαια σε πολλά εκλογικά κέντρα, έκαναν την εμφάνιση τους και κάποια ζωάκια. Ένα από τα ζωάκια,που προκάλεσε τον τρόμο σε πολλούς ψηφοφόρους ήταν ένα φίδι, στον Αετό Ξηρομέρου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Εκεί οι ψυχραιμότεροι, έδρασαν άμεσα και απομάκρυναν το ερπετό με αποτέλεσμα να συνεχιστεί με ομαλούς ρυθμούς η ψηφοφορία. Πληροφορίες κάνουν λόγο, πως το φίδι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί, καθώς φίδια από στενό του κύκλο αναφέρουν πως το συγκεκριμένο φίδι εμφανίστηκε εκεί για να διαμαρτυρηθεί έντονα.

ευτράπελα των εκλογών

Σε γενικές γραμμές στις σημερινές εκλογές, τα ζώα είχαν την τιμητική τους. Για την ακρίβεια, την ψήφο του αποφάσισε να δώσει, σε άγνωστο κόμμα ακόμα, ένα σκυλάκι, το οποίο συνόδευσε το αφεντικό. Βέβαια, εδώ, να πούμε πως τα άτομα της εφορευτικής επιτροπής έκαναν τα στραβά μάτια, καθώς δεν ζήτησαν ταυτότητα από τον τετράποδο φίλο μας.

ευτράπελα των εκλογών

Τα ζώα,όμως, δεν σταματούν τις εμφανίσεις τους εκεί. Ορισμένοι ψηφοφόροι, σήμερα, την είδαν «μεγάλοι Αλέξανδροι» και εμφανίστηκαν ως καβαλάρηδες στα εκλογικά τους τμήματα. Έφτασαν ως «στρατηγοί», «πάρκαραν» τα άλογα, ψήφισαν και έφυγαν. Σαν άλλοι Ιούλιοι Καίσαρες ήρθαν, είδαν, ψήφισαν και έφυγαν.

ευτράπελα των εκλογών

Τέλος, μαθαίνουμε πως ο κόσμος παντρεύεται. Για άλλη μια φορά, εμφανίστηκε νυφούλα ντυμένη για να ρίξει την ψήφο της. Ευτυχώς αυτή στάθηκε τυχερή, καθώς όντας σωστά «διαβασμένη», πήγε λίγο πιο αργά και δεν έλαβε καθήκοντα εφορευτικής επιτροπής, όπως είχε γίνει στις περασμένες Ευρωεκλογές με νεόνυμφους.

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα exit poll: Προβάδισμα 11,5 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved