Ο Μακρόν είναι πλέον ο καλύτερος φίλος για πάντα του Τραμπ (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Αγάπη, φροντίδα και προδέρμ. Ο Trump υποδέχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και η αβρότητα περίσσεψε καθώς φαίνεται ότι το «αιώνιο» νήπιο που αποκτήσαμε για πλανητάρχη βρήκε νέο καλύτερο φίλο.

Αγκαλιές, φιλιά και περπάτημα χέρι – χέρι. Η συνάντηση του Μακρον με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο σημαδεύτηκε από πολλά μέλια και χάδια φροντίδας. Ο Πρόεδρος Ντόναλντ τίναζε την πιτυρίδα απ’ το πέτο του Μακρόν και όλα δείχνουν πως μία νέα κολλητή φιλία -όχι απλά κολλητή, η καλύτερη φιλία σ’ όλο το κόσμο- είναι γεγονός.

Ο ρομαντισμός, ή ο μπρομαντισμός καλύτερα, θα εντεινόταν περισσότερο αν κάθε χειραψία δεν συμβόλιζε και έναν τόμαχοκ να πέφτει πάνω σε εργοστάσιο χημικών όπλων στη Συρία, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Τραμπ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, κατά την οποία είναι πιθανόν να έγραφε επιτηρούμενος στο Twitter, μετά το επικό tweet, στο οποίο προειδοποιούσε ότι οι πύραυλοί του έρχονται και είναι νέοι και έξυπνοι. Μετά από αυτό, προφανώς, επενέβησαν οι «μεγαλύτεροι» παίρνοντας του το κινητό απ’ τα χέρια και γράφοντας διορθωτικό tweet.

Μπορεί η επαφή του Τραμπ με την πρώτη κυρία της Γαλλίας να ήταν κάπως ψυχρή αλλά δεν γράφει πουθενά στο bro code πως «επειδή αγαπώ εσένα πρέπει να συμπαθώ και τη γκόμενα σου».

Η γοητεία του Μακρόν, άσχετα με τις πολιτικές του επιλογές, είναι αδιαμφισβήτητη. Ο 13χρονος Αμερικανός Πρόεδρος έπεσε στα δίχτυα της και τα αποτελέσματα «μύριζαν» αγάπη.

Το τίναγμα της πιτυρίδας απ’ το πέτο του Μακρόν απ’ τον Τραμπ πολλοί θα το χαρακτήριζαν άκομψο, ειδικότερα αν συνοπολογίσει κανείς και τις δεκάδες κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που μετέδιδαν εικόνα σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, στη προκειμένη περίπτωση τι και ποιος να πει κάτι.

Το έκανε από αγάπη.

Το bromance είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή ενός άντρα και οφείλει να το χαρεί, ακόμα και αν έρθει σε μεγάλη ηλικία και τυχαίνει να είσαι ηγέτης του Δυτικού Κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Σας συστήνουμε τα πραγματικά ζεύγη Macron και Trump | Photos

Photo:deadline.com

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved