«Μύρισε» τσίκνα στο Twitter και κάηκε η μπριζόλα!

LIKE US ON FACEBOOK

Τσικνοπέμπτη σήμερα και καθώς πολλοί τηρούν τις παραδόσεις, δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα. Το Twitter για την Τσικνοπέμπτη πάλι… πήρε φωτιά…

Γιατί φίλε μου, φήμες λένε πως αν θέλεις να ψηθεί καλά το παϊδάκι, αν θέλεις να μη σου καεί η μπριζόλα και να είναι ζουμερό το λουκάνικο, τότε επιβάλλεται να κάνεις ένα post στα social media, με τους καπνούς και τα κοψίδια. Τι όχι; Πάντως, το Twitter για την Τσικνοπέμπτη τα είπε όλα!

Μήπως θα έπρεπε να είναι η εθνική μας εορτή η Τσικνοπέμπτη; Οι περισσότεροι την περιμένουν πώς και πώς και σχεδιάζουν μέρες πριν την αποψινή βραδιά. Και δώστου τα καλαμάκια, τα παϊδάκια, οι μπριζόλες… τι είναι αυτό κοτόπουλο; Και αυτό μας κάνει.

Εμάς από όλο αυτό μια απορία μας γεννήθηκε… Τις προηγούμενες μέρες δεν τρώνε κρέας ή τις επόμενες θα είναι μόνο με φασολάδα και φακές; Όπως κι αν έχει, εσύ τώρα που είσαι ανάμεσα σε καπνούς, τσίκνα, με λάδια στο χέρια δεν θα σου χαλάσουμε τη βραδιά αλλά θα στη φτιάξουμε. Γιατί οι twitterαδες πάλι το τσίκνισαν και φέτος!

Οι πιο επικές ατάκες στο Twitter για την Τσικνοπέμπτη

Μια μικρή επιρροή από το Game of Thrones!

Έλα να πάρουν φωτιά τα κάρβουνα, να μυρίσει η γειτονιά, να μυρίσει η πόλη!

Και για μετά άφησέ μας να μαντέψουμε… Ένα αναψυκτικό διαίτης!

Παιδιά, λίγη κατανόηση γιατί έχει δουλειά!

Σας τα ‘λεγα εγώ, δεν σας τα ‘λεγα;;;

Κι εσένα αν λάχει, έχει πέσει πείνα…

Συγγνώμη ρε παιδιά… αλλά αν δεν είναι αργία γιατί το γιορτάζουμε; Μήπως να καταθέσουμε αίτημα να καθιερωθεί η ημέρα ως αργία;

Και γιατί να μην την καθιερώσουμε μόνοι μας; Πότε σας βολεύει;

Δεν είχε συννεφιά σήμερα… Ήταν απλά η κάπνα!

No comments για όσους την πάτησαν. 

Για όλες τις ρομαντικές ψυχές εκεί έξω…

Ένας περίεργος καπνός έχει καλύψει τη χώρα μας. Το ερευνούν οι μετεωρολόγοι. Μείνετε συντονισμένοι. 

Άγριες διαθέσεις απ’ τη φίλη μας. 

Όταν δεν μπορείς να αντισταθείς!

Διαβάστε επίσης:

Τα «καρναβάλια» της ελληνικής τηλεόρασης: Ποιος ντύθηκε καλύτερα;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved