«Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες»: Το soundtrack για τον Τσίπρα στη Βουλή | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Αν υπήρχε ένα soundtrack στην μαραθώνια συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον κάθε ομιλητή της χθεσινής συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, εμείς βρήκαμε το κατάλληλο για τον κ. Τσίπρα: «Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες» η συνέχεια δική σου.

Ύστερα από μια σύσκεψη στα γραφεία του iPop.gr και μετά το χθεσινό ξενύχτι παρέα με τη Βουλή η φαντασία μας ανέβασε στροφές. Το soundtrack που βάλαμε για τον κύριο Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής είναι το γνωστό «Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί». Αυτό ακριβώς!

Έλα που αναρωτιέσαι γιατί, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις…Για κοίτα παρακάτω…

Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής

Γιατί; Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το κομπολόι προέκταση του χεριού του και δεν το άφησε στιγμή. Ίσως το άφησε όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής αλλά και πάλι δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Ο κ. Τσίπρας έχει μια ανεξήγητη μανία με τα κομπολόγια ενώ όπως είναι γνωστό απεχθάνεται τις γραβάτες. Σαν να λέμε γνήσιος, λαϊκός Έλληνας πολίτης. Τι Αλέξης Τσίπρας, τι κυρ Βαγγέλης στο καφενείο της γειτονιάς.

Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής

Αλλά μπορούμε να τον καταλάβουμε. Μάλλον τον ηρεμεί ο ήχος και η κίνηση καθώς παίζει το κομπολόι του. Εκεί βρίσκει παρηγοριά όταν κανείς άλλος δεν του μιλά στη Βουλή. Ή εκεί  στις Βρυξέλλες στις Συνόδους Κορυφής όταν νιώθει μοναξιές.

Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και βρήκαμε το κομπολόι που χρησιμοποιεί (και δεν αποχωρίζεται) ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο Πρωθυπουργός καθώς κρατάει ένα low profile χρησιμοποιεί ένα παραδοσιακό αχάτη.

 

Αραβικό κεχριμπάρι, Χαρακτηριστικά:

Κίτρινο
Ευκολία στη χρήση
Τιμή: Δεν το αγοράζει, του το κάνουν δώρο

Απ’ το Εργαστήριο κομπολογιού

Ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί το κομπολόι του ακόμα και όταν μιλά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να δείξει πόσο κουλ είναι.

Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής

Άραγε στο τσακίρ κέφι ρίχνει και μια ζεμπεκιά ακούγοντας το άσμα;

Photos: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved