Κλάμα! Το Twitter σχολιάζει τη Ryanair για τις νέες χρεώσεις στις χειραποσκευές

LIKE US ON FACEBOOK

Πρεμιέρα σήμερα 1 Νοεμβρίου για τις νέες χρεώσεις στις χειραποσκευές απ’ τη Ryanair. Ναι, οι χειραποσκευές πλέον, χρεώνονται και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Φυσικά, το Twitter σχολιάζει τη Ryanair με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

Ναι, φίλε μου το Twitter σχολιάζει τη Ryanair για τις νέες χρεώσεις στις χειραποσκευές…. και να πούμε ότι δεν της αξίζει; Της αξίζει λιγάκι. Οι νέες χρεώσεις έχουν κάνει έξαλλους τους επιβάτες και μη σας πω ότι…. ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ’ τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Πανό, βαλίτσες και ένα σωρό πράγματα… έχουν κλείσει τα γραφεία και δεν αφήνουν τον κόσμο να περάσει. Όχι, ότι εμείς είμαστε υπέρ τέτοιων διαδηλώσεων, αλλά….

Δείτε, όμως, και το θετικό της υπόθεσης. Στόχος είναι να μην περιμένεις εσύ κύριε μου 10 λεπτά στον διάδρομο μέχρι η κοπέλα μπροστά σου να βρει λίγο χώρο, να σηκώσει τη βαλίτσα της και να την τοποθετήσει στο αεροπλάνο (μπορείς και να τη βοηθήσεις όση ώρα προσπαθεί). Η αλήθεια είναι πως αυτές οι ουρές που δημιουργούνται στον διάδρομο είναι ανυπόφορες.

Σκοντάφτεις πάνω σε βαλίτσες, πηδάς τον άλλον από πάνω για να περάσεις, στην ανάγκη τον καβαλάς. Απλά για να φτάσεις στη θέση σου και να βολευτείς. Κι άντε όταν επιβιβάζεσαι, η κατάσταση κάπως παλεύεται. Όταν, όμως, βιάζεσαι να κατέβεις; Η κατάσταση γίνεται αποπνικτική. Κι αν είσαι στις τελευταίες θέσεις… απλά κάνεις τον σταυρό σου για να μην λιποθυμήσεις.

Τώρα, όμως, με τις νέες χρεώσεις… Τέλος οι ουρές. Τέλος η ταλαιπωρία. Κανένας άνδρας δεν θα χρειαστεί να κάνει και μια επίδειξη δύναμης και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο. Καμία γιαγιά δεν θα περιμένει στον διάδρομο, προσπαθώντας να βγάλει άκρη για το πού να βάλει την βαλίτσα της. Βαλτην όπου βρεις κυρία μου, απλά κάνε στην άκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω. Όλα αυτά τα σκέφτεσαι ενώ περιμένεις και περιμένεις και περιμένεις….

Ποια είναι, όμως, τα αρνητικά;

ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ;;; Πού θα βάλουμε τα πράγματά μας; Υπάρχουν και αυτοί που για να πάνε ένα ταξίδι, ασχέτως το πόσες μέρες θα λείπουν, θέλουν να πάρουν μαζί τους ακόμη και το λαμπατέρ. Τι να τους κάνουμε αυτούς; Να τους κόψουμε αυτή τη χαρά; Δεν γίνεται!

Το Twitter,όμως, έχει τη λύση, Βρήκε τις ιδανικές αποσκευές, σε πολύ οικονομική τιμή….Μικρές, cute και χωρίς χρέωση. Μάλλον, για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Θες σε καφέ χρώμα; Σου έχουμε την καλύτερη! Και δερμάτινη.

Θες μια πιο vintage; Υπάρχει λύση!

Θες ένα backpack που είναι και της μόδας; Σου έχουμε το καλύτερο!

Ακόμη και το πλεκτό τσαντάκι της μαμάς μπορείς να πάρεις μαζί σου, για να μην την στεναχωρήσεις…

Μην γκρινιάζεις καθόλου, γιατί λύσεις υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο θα κοστίζει η χειραποσκεύη στη Ryanair | Οι αλλαγές στην πολιτική της εταιρείας

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved