Κι αν δεν δώσουμε τον Δρομέα, τι θα δώσουμε; Οι τουιτεράδες ξέρουν! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Τελικά τον δίνουμε τον Δρομέα βρε παιδιά; Εσείς έχετε καταλάβει; Ο κ. Βαρώτσος επιμένει ότι η υπουργός Πολιτισμού του έκανε πρόταση να μεταφερθεί το εμβληματικό γλυπτό στα Σκόπια, όμως, η κα Ζορμπά υποστηρίζει πως ουδέποτε έκανε τέτοια πρόταση.

Αλλά αν δεν δώσουμε τον Δρομέα, τι θα δώσουμε; Οι χρήστες του Twitter για τον Δρομέα είχαν μερικές προτάσεις και ευτυχώς τις μοιράστηκαν με όλους μας!

Στο hashtag #Δρομέας τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει πάρα πολλά tweets με άλλα να δίνουν αντί για το γλυπτό τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Πάνο Καμμένο ενώ κάποιοι σκέφτηκαν ν’ ανταλλάξουμε ελαφρώς χρησιμοποιημένες Καρυάτιδες!

Ο Πρωθυπουργός είπαμε πως… χαρίζεται όπως είναι επιπλωμένος…

Σε δύο εκδοχές!

Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον πρώην κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο:

Βέβαια, γλιτώσαμε απ’ τα χειρότερα, η αλήθεια να λέγεται, αφού το Υπερταμείο μας… έσωσε κρατώντας μας απ’ το να δώσουμε τον Λευκό Πύργο!

Κάποιοι σκέφτηκαν βέβαια πως εάν χαρίσουμε τον Δρομέα θα γλιτώσουμε πολλές συσκευασίες Ajax!

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχθούμε πως άλλος έπρεπε να έχει ακούσει την πρόταση για τον Δρομέα, γιατί τώρα μας λείπουν τα αποδεικτικά στοιχεία!

Θα μπορούσε…

Άγνωστο παραμένει το ανάμεσα στις τρεις εκδοχές του Δρομέα, ποια θα διάλεγαν οι γείτονές μας:

Και τελοσπάντων, γιατί να μην στείλουμε κανέναν Στύλο του Ολυμπίου Διός που έχουμε και πολλούς;;;

Θα κλείσουμε λέγοντας πως όλος ο κόσμος είναι αδέρφια μας και θα έπρεπε να μοιραζόμαστε πράγματα και με τους υπόλοιπους λαούς. Σκεφτείτε μόνο τι έσοδα θα έφερνε στο κράτος κάθε εισιτήριο για να δουν τον Δρομέα σ’ όλο τον κόσμο…?

Διάβασε ακόμα:

Τι γίνεται με τον Δρομέα; Η κόντρα Βαρώτσου – Ζορμπά

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved