Η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που έπεσε από ξαπλώστρα είναι το βίντεο που θα δεις σήμερα και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ευτυχώς η ίδια είναι καλά στην υγεία της κι ευχόμαστε να αντιμετωπίζει αυτό το μικρό ατυχηματάκι on camera με το ίδιο χιούμορ που το κάνουμε κι εμείς!

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, να ξεκινήσουμε απ’ το θέμα του ρεπορτάζ το οποίο δεν ήταν άλλο απ’ τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Έτσι, όπως είθισται σχεδόν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, μια ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο της, να βγει στους δρόμους και τις παραλίες και να κάνει τη δουλειά της τελοσπάντων.

Κι αφού η ίδια μίλησε με τους πολίτες, αποφάσισε στη συνέχεια να κάτσει σε μια ξαπλώστρα πάνω στο κύμα και να δώσει με αυτό τον τρόπο μια πιο χαλαρή νότα στο ρεπορτάζ της.

Τι το ήθελε όμως αφού μόλις πήγε να ακουμπήσει λίγο την πλάτη της στην ξαπλώστρα, αυτή την «πρόδωσε» με αποτέλεσμα να πέσει προς τα πίσω.

Ευτυχώς, η ίδια γελώντας σηκώθηκε αμέσως και με το χέρι της ζήτησε τη βοήθεια ενός τεχνικού που βρισκόταν μαζί της εκείνη τη στιγμή.

Το ερώτημα είναι, όμως, γιατί δεν έκοψαν αυτό το στιγμιότυπο στο μοντάζ ενώ μπορούσαν πολύ εύκολα να το κάνουν; Εάν ήταν απόφαση της δημοσιογράφου, εμείς της δίνουμε συγχαρητήρια κι ευχόμαστε στο μέλλον να της δίνεται η δυνατότητα να κάνει κι άλλα τέτοια ωραία ρεπορτάζ που μας έφτιαξαν τη διάθεση!

Το στιγμιότυπο που θα βρεις στο 3:19 του βίντεο, είναι η απόδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένας ρεπόρτερ στο επάγγελμα του, αλλά όπως και να έχει είναι κι αυτό ένα κομμάτι που κάνει αυτό το επάγγελμα τόσο ξεχωριστό. Γιατί εκεί που δεν το περιμένεις, μπορείς ξαφνικά απ’ τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεις viral!