Η ΝΔ άλλαξε σήμα και το Twitter αναζητά τον γραφίστα!

LIKE US ON FACEBOOK

44 κεράκια έσβησε η Νέα Δημοκρατία, η οποία παρουσίασε το νέο σήμα της. Στο νέο σήμα, το οποίο φυσικά είναι μπλε κι άσπρο, κυριαρχεί ο ρόμβος, ενώ υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το αν θα υπάρχει ο πυρσός, ο οποίος έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια με το κόμμα της κεντροδεξιάς παράταξης. Τελικά, αποφασίστηκε να υπάρχει.

Το νέο σήμα της ΝΔ δεν θα μπορούσε να μην πέσει φυσικά στα χέρια των τουιτεράδων, οι οποίοι πήραν το νέο λογότυπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον τρόλαραν όσο πιο πολύ μπορούσαν!

Όλοι αναζητούν τον γραφίστα κι αναρωτιούνται εάν η ΝΔ πλήρωσε όντως γι’ αυτό το αποτέλεσμα… Στους περισσότερους θυμίζει origami ενώ άλλοι πιστεύουν πως είναι κομμάτια από γυαλιά!

Εννοείται το «τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει» παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα tweets ενώ αξίζει να πούμε πως η αποκάλυψη του νέου σήματος της ΝΔ εξήγησε και πολλά μυστήρια πράγματα…

Τι εννοούμε; Για σκρόλαρε προς τα κάτω να δεις τα απολαυστικά tweets για το νέο σήμα της ΝΔ και θ΄ανακαλύψεις μόνος σου!

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε το σκεπτικό πίσω απ’ το νέο σήμα της ΝΔ…

Το καινούργιο λογότυπο μας είναι τόσο διακριτό, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο. Και ταυτόχρονα, τόσο αφαιρετικό, ώστε να προβάλλουν επάνω του, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας, τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες

Δες κι αυτό:

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved