Η απόδειξη ότι τα κορίτσια βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες τους φίλους τους!

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι ευρέως γνωστό -και καθόλου στερεοτυπικό- ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερη αισθητική συγκριτικά με τους άνδρες. Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, απλά είναι δύσκολο να τις σκεφτείς όταν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες είναι η απόδειξη ότι τα κορίτσια βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες τους φίλους τους, απ’ ότι εκείνοι τις φίλες τους.

Θ’ αναρωτιέσαι γιατί πράγμα μιλάμε και ειδικά εάν είσαι άνδρας μπορεί να έχεις γίνει και λίγο έξαλλος. Αλλά περίμενε λίγο και θα καταλάβεις ή μάλλον όλες σου οι απορίες θα λυθούν όταν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το κλισέ ότι τα κορίτσια βγάζουν υπέροχες φωτογραφίες τους συντρόφους τους, συγκριτικά με τις φωτογραφίες που τις βγάζουν εκείνοι.

Για την ακρίβεια, παρακάτω μπορείς να δεις και εσύ ο ίδιος τη σύγκριση: Όταν για παράδειγμα οι girlfriends στις φωτογραφίες τους χρησιμοποιούν τον σωστό φωτισμό, τη σωστή γωνία και αποτυπώνουν την καλύτερη στιγμή της πόζας.

Απ’ την άλλη πλευρά, έχουμε τους boyfriends, οι οποίοι προσπαθούν πολύ αλλά για το αντίθετο αποτέλεσμα: Για να βρουν την κατάλληλη στιγμή που θα κάνεις κάτι περίεργο, που θα κουνηθείς, που θα πέσεις, που μπορεί και να μην φαίνεσαι καν στη φωτογραφία. Φυσικά, ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αστεία!

Και να σου πούμε και κάτι, ίσως τελικά τα αγόρια να έχουν δίκιο! Μπορεί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να μην είναι τέλειες για να τις ανεβάσεις στο Instagram, είναι όμως αυτές που όταν θα τις κοιτάς θα σε κάνουν να χαμογελάς και να αισθάνεσαι όμορφα, γιατί είναι γεμάτες ευχάριστες αναμνήσεις.

s-poon 4/Report

A, και για να μην ξεχνιόμαστε και για να αποφύγουμε αυτές τις στερεοτυπικές αντιλήψεις, ας θυμηθούμε όλοι τους ήρωες πίσω από κάθε φωτογραφία influencer που βλέπουμε στο Instagram: Αυτούς που έχουν γίνει ευρέως γνωστοί ως «Boyfriends of Instagram».

Photos: Bored Panda/Report

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved