Προβλήματα στο Facebook και στο Instagram για ακόμη μια φορά σε όλο τον κόσμο κι εμείς λέμε… ευτυχώς που υπάρχει το Twitter!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα στο Facebook και στο Instagram και τρέχεις να ρωτήσεις φίλους και γνωστούς τι ακριβώς συμβαίνει, αν ο Ζούκερμπεργκ τα έχει βάλει μαζί σου και πότε επιτέλους θα λειτουργήσουν ξανά γιατί δεν έχεις και κάτι άλλο να κάνεις.

Ψυχραιμία φίλε μου,  ο Ζούκερμπεργκ δεν τα έχει βάλει μαζί σου, ο Ζούκερμπεργκ μπορεί καν να μη γνωρίζει πως υπάρχουν προβλήματα στο Facebook και στο Instagram…. Κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε σε πανικό.

Κι εκεί που πανικοβάλλεσαι και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, σκέφτεσαι το Twitter! Ευτυχώς που υπάρχει και το Twitter να σου φτιάξει λίγο τη διάθεση από αυτό το “κακό” που σε βρήκε και να περάσει για λίγο η ώρα σου, μέχρι να “ανέβει” ξανά το Facebook και το Instagram.

Κι άντε έπεσε το ένα, έπρεπε να πέσει και το άλλο; Αυτά πάνε πακέτο, δεν το γνώριζες;

Και ποιος φταίει;;;

Ναι, καλά κατάλαβες… στο Twitter έχει ξεκινήσει το πάρτι με αφορμή τα προβλήματα στο Facebook και στο Instagram και όχι αδίκως, αφού το Twitter μένει πάντα “όρθιο”!

https://twitter.com/TheRealMusiji/status/1105875414172471296

Και οι social media managers τι θα κάνουν ρε παιδιά;;; Τέλος η δουλειά για σήμερα;;

Σταμάτα να το ψάχνεις. Είπαμε, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα. Κι αυτό είναι μια παρηγοριά.

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις σε αυτούς που συγκατοικούν μαζί σου. Η οικογένειά σου είναι, είναι καλοί άνθρωποι και σε αγαπούν. Μήπως να γνωριστείτε επιτέλους;

Κι εμείς τα παιδιά των media τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα χάσουμε τη δουλειά μας; Ζούκερμπεργκ, ζητάμε την αποζημίωσή μας.

Ας ελπίσουμε ότι στα HQ του Facebook εργάζονται πυρετωδώς να λύσουν το πρόβλημα. Μάλλον, με τον Ζούκερμπεργκ για αφεντικό, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι αυτή:

Live μετάδοση σου κάνουμε… τι άλλο θέλεις;

Πάντως όσο κι αν το χτυπάς το laptop ή το κινητό σου, φήμες λένε πως δεν θα λυθεί το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Προβλήματα με το Gmail; Δεν είσαι ο μόνος…