«Έπεσε» το Twitter για την αύξηση τιμής στο σουβλάκι | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση την οποία βιώνει ο ελληνικός λαός είναι πάρα πολύ δύσκολη. Τα νέα δεδομένα που πρόκειται να εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον έχουν αναστατώσει τους συμπολίτες μας.

Η 18η Απριλίου του 2019 βάζει υποψηφιότητα – κι’ αυτή – για να αναδειχθεί ίσως μία από τις χειρότερες μέρες που έχει βιώσει ο Έλληνας. Μία άνευ προηγουμένου είδηση έμελλε να «εξαφανίσει» το χαμόγελο από τα χείλη των κατοίκων της χώρας. Η σύλληψη του Λυκ… Τι λέω μωρέ;; Η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι ήταν το νέο που τράνταξε το πανελλήνιο.

Την τροφή που έχει θρέψει γενιές και γενιές, που «μεγαλώνει – μεγαλώνει γερά παιδιά», που αποτελεί συνδυασμό φούστα – μπλούζα με το ποδόσφαιρο και που ταΐζει κάθε φοιτητή που βαριέται να μαγειρέψει θα την αγοράζουμε με 3(!) ευρώ.

Τι 3 ευρώ ρε παλικάρια;; Σοβαρολογούμε τώρα;; Λέτε πως ακριβαίνει το σουβλάκι, γιατί η τιμή του χοιρινού αυξάνεται. Επαναλαμβάνω… Αυξάνεται η τιμή του χοιρινού! «Πως γκένεν αυτό;» που θα έλεγε και ο Ογκουνσότο.

Έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια μετά από τέτοιο νέο, έμαθα πως η κατανάλωση χοιρινού βρίσκεται πολύ υψηλά και πως η οικονομία στο συγκεκριμένο προϊόν ανθίζει. Άρα πώς έγινε, αναίτια αυτή η αύξηση;;

Η αύξηση τιμής στο σουβλάκι λένε πως θα είναι 10%-15% πάνω. Εάν πούμε πως κατά μέσο όρο ένα πιτόγυρο κάνει 2,20€, κάνουμε λόγο για 0,80€ παραπάνω που προκύπτουν από την παραπάνω επί τοις εκατό αύξηση. Πως υπολογίσθηκε δεν ξέρω! Παρόλα αυτά θα συμβουλέψω τους επιχειρηματίες που έβγαλαν αυτήν την τιμή να ανοίξουν το βιβλίο άλγεβρας του… Γυμνασίου.

Όπως ήταν δεδομένο, το δυσάρεστο αυτό νέο αποτέλεσε μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και ξεσήκωσε αντιδράσεις από όλο τον κόσμο. Μικροί, μεγάλοι έκαναν «ντου» στα social media και δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω. Οι διαμαρτυρίες πολλές, τα χιουμοριστικά σχόλια επίσης.

Μάλιστα πολλοί ήταν οι χρήστες που από τη θλίψη τους το έριξαν στην ποίηση, δημιουργώντας επικά τετράστιχα που μέχρι και ο Όμηρος θα ζήλευε.

Δείτε αναλυτικά τις ποικίλες αντιδράσεις, που ανάγκασαν την ιστοσελίδα του Twitter να αδρανήσει για λίγα λεπτά μη αντέχοντας το βάρος των εκατομμυρίων καταθέσεων ψυχής:

Πόσα να αντέξεις κι εσύ ρε Πεπ; Από τη μία ο αποκλεισμός από τους “8” του Champions League και από την άλλη η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι. Άνθρωπος είσαι κι εσύ… Λύγισες!

Αναμένεται διπλωματικό επεισόδιο. Μεγάλη προσοχή σε όλους.

Όλα τα Breaking News σε ένα διήμερο. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή!

Τάσεις φυγής από τους Έλληνες! Το πλήγμα ήταν αβάσταχτο.

Σκέψεις για «stop» στην νηστεία πέρασαν από το μυαλό πολλών που θα φάνε ξανά σουβλάκι με τιμή στα 3 ευρώ.

Και τέλος ένα ποίημα για Νόμπελ, από τα βάθη της ψυχής ενός πολίτη που έδειξε δημιουργικά την δυσαρέσκιά του.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους πως η ανάπτυξη της τιμής στο σουβλάκι θα εφαρμοσθεί από την 1η Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται σημαντικές αυξήσεις στο σουβλάκι από 1 Μαΐου!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved