Εγώ Αθήνα και εσύ Τιμισοάρα…Η Ryanair βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των twitterάδων, οι οποίοι μας έκαναν να γελάσουμε με την ψυχή μας!

Οι επιβάτες της πτήσης της Ryanair Λονδίνο – Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ξαφνικά στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, εξαιτίας των ισχυρών καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στη Θεσσαλονίκη και που απέτρεπαν την προσγείωση εκεί.

Η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν μεγάλη με μερικούς απ’ αυτούς να παίρνουν λεωφορεία που διέθεσε η αεροπορική εταιρεία για να φτάσουν οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι μετά την παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη έφτασαν στις 16.58 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση τελικά της Aegean και ναύλα που ανέλαβε το υπουργείο Μεταφορών.

Οι επιβάτες έφτασαν ασφαλής πλέον στη Θεσσαλονίκη, αλλά η ανευθυνότητα της Ryanair δεν έμεινε ασχολίαστη απ’ τους αγαπημένους μας twitterάδες!

Επόμενος προορισμός με Ryanair: Ποιος να ξέρει άραγε;

Η Ryanair φροντίζει πρώτα απ’ όλα να φτάσουν οι επιβάτες με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Ένα εισιτήριο για Παρίσι σε τιμή ευκαιρίας.

Γιατί να ξέρεις τον προορισμό, όταν η Ryanair σου ετοιμάζει ένα ταξίδι…έκπληξη;

Σκέψου ΤΙ τραβάνε κι αυτοί!

Η Ryanair δεν έδωσε στους επιβάτες ούτε ένα ποτήρι νερό, αλλά είχε κάτι καλύτερο γι’ αυτούς.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ryanair!

Η Ryanair αλλάζει όνομα και πολιτική και τώρα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να αποφασίζουν την πτήση ενώ ακόμη πετάνε!

Η μουσική νότα και τα τραγούδια με τη Θεσσαλονίκη που πρέπει πια ν΄αλλάξουν!

Να πούμε βέβαια ότι υπήρξαν κι αυτοί στο Twitter που εκτιμούν το χαμηλό κόστος στα εισιτήρια της Ryanair, μιας και μόνο έτσι μπορούμε να ταξιδέψουμε στην Ευρώπη!

Και κάτι ποιητικό για να ευχηθούμε στους επιβάτες αυτής της πτήσης καλή ξεκούραση από μια ταλαιπωρία που θα θυμούνται για χρόνια!

Διαβάστε ακόμη:

Κλάμα! Το Twitter σχολιάζει τη Ryanair για τις νέες χρεώσεις στις χειραποσκευές