Έχουμε τον εργαζόμενο του μήνα; Η επική γκάφα με το όνομα του Κασιδιάρη

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι λένε πως έχουμε τον εργαζόμενο του μήνα γιατί και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Και όταν είναι και λίγο αστεία, γίνονται viral! H επική γκάφα με το όνομα του Κασιδιάρη.

Όλοι κάνουμε λάθη. Σε όποια δουλειά κι αν είσαι, όσο αφοσιωμένος κι αν είσαι στη δουλειά σου το λάθος θα γίνει. Απλά στη δική μας τη δουλειά τα λάθη φαίνονται λίγο πιο έντονα. Η γκάφα με το όνομα του Κασιδιάρη ανέδειξε τον εργαζόμενο του μήνα.

Λάθος σε τόνους, αναγραμματισμοί αλλά και πιο σοβαρά λάθη όπως με φωτογραφίες ή videos και περιοχές στον χάρτη. Αυτή τη φορά εργαζόμενος του ΣΚΑΪ έκανε ένα λάθος στο επίθετο του Κασιδιάρη και προκάλεσε – όχι την απώλησή του (για ένα λαθάκι)- αλλά πλήθος αντιδράσεων στα social media.

Τι έκανε ο εργαζόμενος; Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έγινε μια επιπλέον προσθήκη στο επίθετο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο.

Σε βίντεο όπου παρουσιάζονταν θέσεις των κομμάτων, το επίθετο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, αναγράφηκε ως «Κλασιδιάρης».

Και αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσεις τις αντιδράσεις των χρηστών των social media! Το Twitter φυσικά πρωταγωνίστησε για ακόμη μια φορά με τους χρήστες να αφήνουν τα σχόλιά τους μαζί με την σχετική φωτογραφία. Γιατί μιλούν πάντα με αποδείξεις.

Πήρε και bonus ο υπάλληλος εκτός από τον τίτλο «εργαζόμενος του μήνα»;

Μπερδευτήκαμε… Θα πάρει bonus ή θα απολυθεί;

Ναι, είναι αλήθεια.

Τα «αέρια» γιατί δεν τα έχουμε σε εκτίμηση;

Εμείς πάντως είμαστε στο πλευρό του εργαζόμενου. Γιατί είπαμε.. τα λάθη είναι ανθρώπινα. Μπορεί να δούλευε υπερωρίες, μπορεί να χάζευε, μπορεί να έχει χωρίσει και να περνά μια δύσκολη φάση.

Εξάλλου… προκάλεσε άφθονο γέλιο σε όλους, οπότε μικρό το κακό!

Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ αυτό το επικό λάθος που πάντα μας κάνει να γελάμε!

Επική γκάφα Ευαγγελάτου και Σρόιτερ! Έπαιξαν σκηνή από ταινία ως πραγματικό γεγονός (Videos)

Και μην ξεχνάμε και τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ που μας έφτιαξε εκείνο το πρωινό!

Θεός! Ρεπόρτερ της ΕΡΤ δίνει ρεσιτάλ νομίζοντας πως έχουν κλείσει οι κάμερες! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved