Αυτή είναι η αμοιβή που θα πάρεις, αν βρεις αυτήν την κατσαρίδα στον δρόμο! | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν είναι τρολ! Δηλαδή, μπορεί να είναι… αλλά εμείς το είδαμε κολλημένο σε μια κολόνα και έχουμε και αποδείξεις! Χάθηκε μια κατσαρίδα στη Νέα Σμύρνη, που ακούει στο όνομα Ρίκο, και οι ιδιοκτήτες του τον ψάχνουν.

Χάθηκε μια κατσαρίδα στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα είδαμε και τη σχετική φωτογραφία για όποιον δεν πας πιστεύει. Όποιος βρει την κατσαρίδα θα πάρει και την ανάλογη αμοιβή που αξίζει στον μικρό Ρίκο που το έσκασε απ΄το σπίτι….

Ο Ρίκο, όπως αναφέρεται και στην περιγραφή της αγγελίας είναι ένα ευγενικό κατσαριδάκι, ανατολικής προέλευσης, τριχωτός, τρέχει γρήγορα με πολύ αντοχή στα εντομοκτόνα.

Όποιος τον βρει και τον επιστρέψει με όλα του τα πόδια, τότε θα δοθεί αμοιβή 35 ευρώ.

Πώς ο Ρίκο το έσκασε από το σπίτι; Άγνωστο αλλά ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα και να μην το πατήσει κανένα αυτοκίνητο, κανένα παπούτσι, να βρεθεί σώο και αβλαβές γιατί ο ιδιοκτήτης του το είχε για συγκάτοικο. Μια μεγάλη απώλεια κι ένας ιδιοκτήτης πολύ απελπισμένος που γυρνάει σπίτι και δεν βρίσκει τον Ρίκο στο μπάνιο, στις ντουλάπες της κουζίνας, κάτω από τ κρεβάτι, στον τοίχο πάνω από το κεφάλι του (ναι, μάλλον είναι από αυτές που πετάνε).

Ακόμη δεν μας πιστεύεις; Δες την αγγελία που είδαμε στη Νέα Σμύρνη στην οδό Εφέσου!

χάθηκε κατσαρίδα

Τι άλλο μπορεί να χάσει κανείς;;;

Καρφίτσα πέτου

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε καρφίτσα πέτου, οικογενειακό κειμήλιο. Δώρο της γιαγιάς και προίκα για όταν, αν και όποτε παντρευτώ.

Δίνεται αμοιβή 100 ευρώ.

Ψεύτικο νύχι

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε ψεύτικο νύχι του μικρού δαχτύλου, στην περιοχή Κηφισιά. Το νύχι μου έμεινε «κουτσό» και δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Όποιος το βρει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου.

Δίνεται αμοιβή 1.40 για ένα εισιτήριο για τα ΜΜΜ.

Φερμουάρ από τζιν

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε φερμουάρ από τζιν στο Μοναστηράκι. Το φερμουάρ εκτοξεύτηκε αφού κατανάλωσα υπερβολική ποσότητα φαγητού. Έκτοτε αναζητείται. Ήταν το στήριγμα μου μια ζωή.

Δίνεται αμοιβή 5 ευρώ γιατί ήταν καλής ποιότητας.

Μια τρίχα απ’ τα μαλλιά

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε η μοναδική (μέχρι στιγμής) λευκή τρίχα απ’ τα μαλλιά σε άγνωστη περιοχή. Υπάρχει φόβος για βουντού, παρακαλώ να βρεθεί άμεσα η λευκή μου τρίχα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει.

Αμοιβή συζητήσιμη.

Κούμπωμα από σκουλαρίκι

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε κούμπωμα από σκουλαρίκι σε κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι. Το συγκεκριμένο κούμπωμα είναι μεγάλης αξίας και παρακαλώ όποιος το βρει και το καθαρίσει με οινόπνευμα, να επικοινωνήσει στο email [email protected]

Μια κάλτσα

χάθηκε κατσαρίδα

Χάθηκε μια κάλτσα με βατραχάκια. Όχι, δεν την κατάπιε το πλυντήριο και δεν την έχει κλέψει ο γείτονας. Χάθηκε στην περιοχή Άγιος Ιωάννης.

Μπορεί να την πήρε και ο αέρας. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί αυτές οι κάλτσες ήταν γουρλούδες.

Χάθηκε 50ευρω

Χάθηκε 50ευρω στην περιοχή του Χολαργού. Όποιος το βρήκε, όχι δεν είναι η τυχερή του μέρα. Ήταν το δικό μου 50ευρω που απλά μου έπεσε από την τσέπη.

Παρακαλώ να το επιστρέψεις εσύ που το «τσέπωσες» κι αν θέλεις θα το μοιραστούμε για την καλή του κίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Η αγγελία αυτοκινήτου που δεν ξέρουμε αν θα σε κάνει να το αγοράσεις αλλά σίγουρα θα «κλάψεις»! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved