#Αν_μία_έγκυος: Οι «τουιτεράδες» απαντούν στον Μητροπολίτη Μόρφου

LIKE US ON FACEBOOK

#Αν_μία_έγκυος είναι το hashtag με το οποίο οι αγαπημένοι μας «τουιτεράδες» αποφάσισαν να απαντήσουν στις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για το πώς «γεννιούνται» οι gay.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, γιατί την περασμένη εβδομάδα αντί να κάνουμε δύο βήματα μπροστά κάναμε μερικά χιλιάδες πίσω. Αρχικά, η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να καθιερώσει την «Ημέρα του Αγέννητου Παιδιού», που σημαίνει πρακτικά ότι η εκκλησία τάσσεται κι επίσημα κατά των εκτρώσεων.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί ειλικρινά όσο και να προσπαθούσαμε, ποτέ δεν θα καταφέρναμε να μαντέψουμε τις δηλώσεις του μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου κατά τη διάρκεια εκδήλωσής για το πώς «γεννιούνται» οι gay.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης υποστήριξε την “επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη” ότι οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο, ενώ ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε και τον γέροντα Πορφύριο:

Αυτό συμβαίνει κατά την ερωτική πράξη ή κατά την διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική αλλά πρωκτική -να το πω έτσι ξεκάθαρα. Αυτό – λέει – όταν στην γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Κι η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος

Φυσικά, αυτή η δήλωση προκάλεσε σάλο τόσο τους επιστήμονες που τόσο καιρό έψαχναν μια απάντηση όσο και σε όλους τους αγαπημένους μας φίλους στο Twitter που για ακόμη μια φορά έδωσαν τη δική τους ερμηνεία!

Μερικοί βρήκαν ακόμη και την εξήγηση για το πώς γεννιούνται οι σούπερ ήρωες!

Το μυστικό για να βγει το παιδί σου κουκλάκι ζωγραφιστό!

Εάν θέλεις το παιδί σου να γίνει δικηγόρος ή γιατρός απενεργοποίησε όλους τους λογαριασμούς σου απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην ρωτάς γιατί, μια μέρα θα μας θυμηθείς!

Η είδηση που έχει σοκάρει τη διεθνής επιστημονική κοινότητα και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κι ένα τελευταίο, σοβαρό που κάποιος ευτυχώς σκέφτηκε να γράψει.

Photo: Unsplash/Ignacio Campo
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved