Ακούτε κι εσείς θορύβους τα βράδια ή εμείς είμαστε παρανοϊκοί;

LIKE US ON FACEBOOK

Το σενάριο γνωστό: Γυρνάς σπίτι μετά από μια άπειρα κουραστική μέρα στη δουλειά και τα μάτια σου κλείνουν. Κι εκεί που είσαι έτοιμος να παραδοθείς στην αγκαλιά του Μορφέα, τσουπ! Κάτι ακούς! Οι θόρυβοι τα βράδια που δεν σε αφήνουν να κλείσεις μάτια και θέλεις να κλάψεις.

Τους ακούτε κι εσείς ή εμείς είμαστε οι παρανοϊκοί;;; Θόρυβοι τα βράδια από το πουθενά. Και πάντα συμβαίνει λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος. Όταν δηλαδή, σε έχει ψιλοπάρει και δεν ξέρεις αν ονειρεύεσαι ή αν συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Βάζεις το ξυπνητήρι σου στις 7:07, 7:17, 7:22 για να σηκωθείς τελικά στις 7:28. «Μου απομένουν 7 ώρες και 9 λεπτά», σκέφτεσαι, αφού και να μη θέλεις να το σκέφτεσαι το Android κινητό σου σου το υπενθυμίζει. Πόσο έξυπνο τελικά αυτό το smartphone που για μια στιγμή θέλεις να το σπάσεις;;;

Τέλος πάντων, το ξεπερνάς. Βολεύεσαι, έχεις πιάσει την ιδανική θερμοκρασία αλλά κάτι ακούς! Πάντα κάτι ακούς και σου χαλάει τον ύπνο.

Ακούτε κι εσείς τους παρακάτω θορύβους ή εμείς είμαστε παρανοϊκοί βρε παιδιά;

Οι γάτες που τα βράδια κάνουν ολονυχτία

Κοιμούνται ποτέ;;;; Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με τις γάτες, ίσα-ίσα που τις αγαπάμε κι ας είναι… όπως είναι. Αλλά κάθε βράδυ μας χαλούν τον ύπνο. Αυτό το εκνευριστικό νιαούρισμα μέσα στα αυτιά σου, που δεν ξέρεις αν είναι νιαούρισμα, κλάμα ή κάτι που έχει βαλθεί τέλος πάντως να σου σπάσει τα νεύρα και να σε κρατήσει ξάγρυπνο.

Τι παθαίνουν τα βράδια σκέφτεσαι… Αφινιάζουν; Ας μας εξηγήσει κάποιος, please.

Οι γείτονες που έχουν ορέξεις τα μεσάνυχτα

Λοιπόν, τα μεσάνυχτα γινόμαστε άλλοι άνθρωποι. Κι αν έχει και πανσέληνο κάτι μας συμβαίνει, θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ δεν μπορεί… Οι γείτονες τα μεσάνυχτα ή που θα βγάλουν τα πάθη τους και θα τα δώσουν όλα στο σεξ ή που θα τσακώνονται. Δεν ξέρουμε τι είναι πιο άβολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως χαλάνε τον ύπνο μας.

Καλά κανείς δεν γνωρίζει σε αυτή τη χώρα τις ώρες κοινής ησυχίας ή κανείς δεν τις τηρεί;;;

Το τικ-τοκ στο ρολόι του τοίχου

Είμαστε και ευαίσθητοι, τι να κάνουμε κύριοι;;; Ακόμη και το ρολόι στον τοίχο του δωματίου μας ενοχλεί. Αυτό το εκνευριστικό τικ-τοκ που καμιά φορά σου γίνεται εμμονή.

Οι λύσεις είναι δύο: Σηκώνεσαι και βγάζεις τις μπαταρίες ή σηκώνεσαι και το βγάζεις έξω από το δωμάτιο ή το πετάς στην ντουλάπα. Κάπου που να μην ακούγεται σαν να τελειώνει ο χρόνος της ζωή μας.

Η δόνηση στο κινητό

Εμείς έχουμε αυτό το κακό συνήθειο και αφήνουμε το κινητό δίπλα μας, γιατί απλά δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε. Και δως του ο ήχος από το Messenger επειδή η κολλητή θυμήθηκε 1 η ώρα το βράδυ να παίξετε «Ζωγραφική», επειδή κάποιος σε τάγκαρε σε ένα αστείο quote, επειδή, επειδή, επειδή… Και δεν είναι ΠΟΤΕ μήνυμα από το φλερτ σου. ΠΟΤΕ.

Κεφάλαιο Ροχαλητό

Αν συγκατοικείς, σε λυπάμαι. Κι αν ο συγκάτοικος, ο φίλος, ο καλός σου ροχαλίζει, σε λυπάμαι διπλά. Been there και ξέρω πώς νιώθεις. Ποιο είναι το μυστικό; Τον κλωτσάς διακριτικά.

Εντάξει, είμαστε κατά της βίας, αλλά πώς θα σταματήσεις την ορχήστρα που παίζει δίπλα σου;;; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, sorry.

Τι είναι πάλι αυτό που ακούγεται;; Κουνούπι;;; Ναι, το πρώτο κουνούπι της Άνοιξης!

Ίσως πάλι να μην φταίνε οι θόρυβοι τα βράδια:

Αν ξυπνάς συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτοί είναι οι λόγοι!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved