Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πρώτη φορά Τσίπρας-Καμμένος γιορτάζουν χωριστά!

LIKE US ON FACEBOOK

Έφτασε η παγκόσμια ημέρα αγάπης, του Αγίου Βλανεντίνου σήμερα, και όλα τα ζευγαράκια αποφάσισαν να εκφράσουν την αγάπη τους, όμως ο Τσίπρας και ο Καμμένος γιορτάζουν χώρια. Η φράση «μοναδική μου αγάπη» πάει και έρχεται.

Βαρέθηκες να βγαίνεις έξω και να βλέπεις κόκκινα μπαλόνια, καρδούλες και σοκολάτες ενώ η διαφήμιση της γνωστής σοκολάτας σε εκνευρίζει όλο και περισσότερο. Από την άλλη εσύ που μάζευες τις οικονομίες σου, πρέπει να τις ξοδέψεις για τον Βαλεντίνο/α σου. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το ίδιο συμβαίνει και στα social media…πόσους να κάνεις πια μπλοκ για να μη βλέπεις ποστ που να σου ανακατεύουν το στομάχι, όπως αυτά του πρώην σου ας πούμε; Ας δούμε κάποια tweets για τον Άγιο Βαλεντίνο που μας έκαναν να γελάσουμε και να νιώσουμε περήφανοι που είμαστε single!

Βέβαια και κινούν υποψίες, όπως και ο συνεχής ήχος / δόνηση στο κινητό του καλού σου. Μέρα που είναι όμως, ας το ξεχάσεις και απόλαυσε ένα δείπνο για «τρεις». Δε συμφέρει πάντως, περισσότερα τα έξοδα, να τα λέμε και αυτά.

Μπορεί το διαζύγιο τους να ήταν μοιραίο, αλλά όλα συγχωρούνται σήμερα. Ζούμε για την επανένωση, άντε και με τον Κούλη κουμπάρο.

Μέρα συμφιλίωσης και με τις πεθερές, γιατί και αυτές δεν αξίζουν ένα δωράκι; Το ίδιο δώρο προτείνεται για τον πρώην σου και την νυν του, που θα απογειώσει την αγάπη τους.

Γιατί η γάτα κυβερνάει σε ένα σπίτι, είναι πλέον γεγονός. Συμπαράσταση στον φίλο ξέρουμε τι περνάει.. σίγουρα δεν θέλει να βρει τις κουρτίνες του σπιτιού του διαλυμένες αφήνοντας την μόνη σήμερα. Δείξτε λίγη κατανόηση κορίτσια!

Άραγε οι φίλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γιορτάζουν σήμερα ή ακόμα κλαίνε; Από τον Γιαννακόπουλο σίγουρα ναι.

Μήπως να καθιερώσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως επίσημη αργία; Τότε σίγουρα όλοι ανεξαιρέτως θα μπορούν να ξεχύνονται χαρούμενοι στους δρόμους! Σειρά να πάρει και το Halloween στην Ελλάδα, η ημέρα της Γυναίκας, του παιδιού και ό,τι άλλο υπάρχει.

Έτσι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. «Όχι δεν είμαι ξενέρωτος ,είμαι ρεαλιστής» να συμπληρώσω και να συμφωνήσω με τον φίλο Sheldon.

Ο καλύτερος τρόπος να περάσεις την μέρα σου μετά από πολύωρη εργασία, ναι και του Αγίου Βαλεντίνου!

«Ναι τι;». Σε δύο βδομάδες έρχεται η Τσικνοπέμπτη για να γιορτάσω όπως αρμόζει, δεν θα μου ανέβει σήμερα το ζάχαρο.

Εντάξει άλλη μια απόδειξη ότι τα ζώα είναι πιο αγαπησιάρικα από εμάς τους ανθρώπους. Ας εκφράσουν και αυτά τον έρωτα τους!

Ο καθένας με τον έρωτα του…

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…Από τους πιο μεγάλους έρωτες της ελληνικής πραγματικότητας.

-«Παιδιά με κερατώνει ο Μάνθος;»

-«Ωραία τα παπουτσάκια σου Πέγκυ μου»

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και εθελοτυφλούμε.

Δες και αυτό:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σεξ πάνε μαζί! Οι -ρομαντικές- στάσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved