Αγάπη μου γραβάτα μην ξεχάσεις να βάλεις…

LIKE US ON FACEBOOK

Αγάπη μου…γραβάτα μην ξεχάσεις να βάλεις. Τι θα πει γιατί; Μέχρι ΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε, εσύ ακόμα;

Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα ήταν ένα «πάρτι» από μόνη της! Αρχικά, βάλε-βγάλε τη γραβάτα, μετά το «τίνος η γραβάτα ρε παιδιά» με πολλούς να λένε πως ήταν εκείνη η μπορντό που του έδωσε ο Ζάεφ στις Πρέσπες (καλά τόσες σου έχουν δώσει, αυτή διάλεξες κύριε Τσίπρα;).

Απ’ την άλλη,  έχουμε τα εντατικά μαθήματα στο Μαξίμου για το δέσιμο της γραβάτας, πλέον αυτό θα είναι το dress code και όσοι βουλευτές δεν έχουν να πάνε να αγοράσουν διαφορετικά θα διαγραφούν.

Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα θα μείνει στην ιστορία. Γιατί…ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση του την έδειξε το Twitter. Σχεδόν δηλαδή.

«Θα παντρευτούμε όταν βάλει γραβάτα ο Τσίπρας»…Ωπ, για μισό λεπ…

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Μίλα.

Ε Κυριάκο μου;

Εντατικά μαθήματα στο Μέγαρο Μαξίμου

Το μηχάνημα θα δουλεύει υπερωρίες. Για τρεις και εξήντα πάντα.

Μαγιό;

Οι ζακέτες είναι ντεμοντέ!

Ο καθένας με τον πόνο του.

Δεν έχει στυλ παιδί μου.

Αυτό καλό είναι να μην γίνονται.

Τελικά το τίνος είναι η γραβάτα δεν θα το μάθουμε ποτέ, εκτός κι αν κάνει κάποιο έκτακτο διάγγελμα που φυσικά θα σας συνδέσουμε απευθείας. Και ακόμη μια απορία…Ποιος βοήθησε τον Αλέξη να βάλει τη γραβάτα; Η Μπέτυ Μπαζιάνα; Λάθος. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δεν είναι τρολ! Πριν μεταβεί στο Ζάππειο, ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους συνεργάτες του, εκεί φόρεσε τη γραβάτα.

Στο video βλέπουμε τον Τζανακόπουλο να τον βοηθά! Ο Αλέξης χαμογελαστός και καμαρωτός κοιτά την κάμερα και ρωτά: «Εντάξει;».

Τώρα εμείς τι να πούμε…Εντάξει, Αλέξη μου.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Η 21η Ιουνίου δικαίως θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ε.Ε.»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved