Το Sail for Pink φέτος συνεχίζει την προσπάθειά του για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και μπορείς να γίνεις κομμάτι αυτής της προσπάθειας!

Για 8η χρονιά διοργανώνεται η εκστρατεία για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Kαρκίνου του Mαστού “Sail for Pink”. Με το ίδιο κίνητρο, αλλά με άλλη μορφή όπου πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια και η προστασία της υγείας και της ευημερίας όλων μας!

Το Sail for Pink… goes Online, είναι ο δικός μας τρόπος, ώστε να δείξουμε πώς η Ελπίδα για έναν κόσμο χωρίς Καρκίνου του Μαστού είναι πάντα ζωντανή, παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν πλέον στην καθημερινότητά μας.

Φέτος ο περίπατός μας αλλάζει μορφή, γίνεται διαδικτυακός και καλούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχετε από όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε και το πιο σημαντικό; Από την ασφάλεια του σπιτιού και της γειτονιάς σας!

Σκοπός

Για ακόμα μία χρονιά η εκστρατεία του #SailForPink πραγματοποιείται με σκοπό την απομυθοποίηση του Kαρκίνου του Mαστού, τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Καθημερινό μας στόχο άλλωστε αποτελεί η ενημέρωση με εγκυρότητα και συνέπεια των γυναικών για τη νόσο και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, ώστε να τις κινητοποιούμε για τακτικό έλεγχο.

Φέτος το στίγμα σου μετράει! Πώς θα γίνεις μέρος της προσπάθειας

Αυτή τη χρονιά ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να περπατήσουμε ως μια τεράστια ομάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ωστόσο θα συνεχίσουμε να κινούμαστε σταθερά στα βήματα της πρόληψης από την ασφάλεια των σπιτιών μας, των γειτονιών μας, και απ’ όπου κι εάν βρισκόμαστε.

sail for pink

Με μία συμβολική δωρεά των 6€ γίνε μέρος της μεγαλύτερης διαδικτυακής εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού στη Β .Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, θα αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας κοινοποιώντας την εμπειρία μας από την συμμετοχή μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την τηλεόραση κ.α.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

  • Με μία συμβολική δωρεά των 6€ δηλώνοντας συμμετοχή στο almazoisthes.gr/sail-for-pink-new/   
  • Τράβηξε μία φωτογραφία με τo συλλεκτικό T-shirt «Sail for Pink» ή το βραχιόλι που θα λάβεις μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου
  • Μοιράσου μαζί μας, αλλά και με όλους τους διαδικτυακούς σου φίλους την εμπειρία της συμμετοχής σου μέσω των Social Media σου -από όπου κι αν βρίσκεσαι- και βοήθησε μας να μεταδώσουμε παντού το μήνυμα πως «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!».
sail for pink

Παραλαβή συμμετοχής:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της συμμετοχής σας (t-shirts, bracelets) από τα γραφεία του Συλλόγου, Παύλου Μελά 38, 54622, 3ος όροφος: 17/08/2020 έως 31/10/2020, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-17:00 

Αποστολή συμμετοχής:

Οι αποστολές των συμμετοχών πραγματοποιούνται με χρέωση παραλήπτη με τη συνεργαζόμενη εταιρία courier Speedex. Για διευκρινιστικές απορίες ή υποδείξεις που αφορούν τις αποστολές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο μας, καλώντας στο 2310285181 ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@almazoisthes.gr. 

Έναρξη αποστολής υλικού: 01/09/2020

Στήριξε έμπρακτα τη γυναίκα που νοσεί!

Ήξερες ότι με τη συμμετοχή σου στο Sail for Pink 2020 στηρίζεις έμπρακτα γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρεις στον αγώνα μας για καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως ασθενείς; 

Πώς; Με τα έσοδα του Sail For Pink έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε κάθε χρόνο όλα τα προγράμματα στήριξης των μελών μας.

Σπουδαία στήριξη όμως μέσα από τη συμμετοχή σου είναι και η διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου κι η ενημέρωση κάθε γυναίκας σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή και γίνε μέρος του αγώνα μας! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News