Είσαι έτοιμη να γευτείς την πιο γευστική φριτάτα; Το μπρόκολο και το λιωμένο τσένταρ που σε κάνει να ερωτεύεσαι την κάθε μπουκιά, θα κάνουν το συγκεκριμένο πιάτο να το λατρέψεις! Σκέψου, επίσης, ότι κάθε μπουκιά σου προσφέρει τα μέγιστα θρεπτικά οφέλη! Είναι εύκολη και γρήγορη! Τι άλλο ζητάς;

Απόλαυσε αυτή την μοναδική συνταγή, πλούσια σε υδατάνθρακες. Η πιο γευστική ιδέα για να εντυπωσιάσεις την παρέα σου με αυτό το comfort food!

Η πιο νόστιμη ομελέτα γίνεται μέσα σε πατάτα! Εσύ το έχεις δοκιμάσει;

Φριτάτα με μπρόκολο: Τα υλικά που θα χρειαστείς

  • 2 μεγάλα αυγά
  • ⅓ φλιτζάνι μπρόκολο (50 γρ.), ψιλοκομμένο
  • ⅓ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ (35 γρ.)
  • αλάτι, για γεύση
  • πιπέρι, για γεύση
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • σχοινόπρασο, κομμένο σε φέτες, για γαρνίρισμα

Συνταγή για Tamagoyaki ή αλλιώς η ιαπωνική ομελέτα!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

  1. Σε ένα μεσαίο μπολ χτύπα τα αυγά.
  2. Πρόσθεσε το μπρόκολο, το τυρί τσένταρ, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο σε σκόνη και χτύπα τα υλικά καλά μέχρι να ενωθούν.
  3. Ζέστανε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίξε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και σκέπασέ το με ένα μικρό πιάτο.
  5. Μαγείρεψε για 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει το αυγό.
  6. Μετάφερε σε ένα πιάτο και από πάνω ρίξε το σχοινόπρασο σε φέτες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News