Ένα πεντανόστιμο φαγητό γεμάτο γεύσεις και αρώματα! Φτιάχνουμε tortellini με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικο για όλη την οικογένεια.

Αγαπημένα υλικά, ζυμαρικά, λουκάνικο, σάλτσα ντομάτας, σπανάκι και μοτσαρέλα. Αυτά ειναι τα βασικά συστατικά της σημερινής μας συνταγής!

Συνταγή για φάβα με λουκάνικο να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Τα υλικά για τα tortellini με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικο:

  • Χοιρινό φρέσκο λουκάνικο
  • 1 κεσεδάκι ντομάτες σε κύβους
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 2 φλιτζάνια tortellini με τυρί
  • 2 φλιτζάνια σπανάκι
  • 1/4 φλιτζάνι κομμάτια μοτσαρέλας
  • αλάτι

Πώς θα φτιάξεις το φαγητό;

  1. Σε ένα τηγάνι, μαγειρεύουμε το λουκάνικο, ανακατεύοντας το σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί ελαφρά. Αδειάζουμε το λίπος από το σκεύος.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες σε κύβους στο τηγάνι. Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σιγοβράσει.
  3. Σε ξεχωριστό σκεύος, μαγειρεύουμε τα tortellini σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το λουκάνικο και τις ντομάτες.
  4. Προσθέτουμε το φρέσκο σπανάκι και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για δυο λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε το καπάκι και ανακατεύουμε.
  5. Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί μοτσαρέλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
  6. Προσθέτουμε επιπλέον αλάτι, πάπρικα και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News