Βαρεθήκατε τις συνηθισμένες συνταγές; Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με εύκολο τρόπο; Παρακάτω θα δείτε μια πεντανόστιμη και πραγματικά εύκολη συνταγή! Ο Γιώργος Τσαπάρας μας δείχνει πως να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα ταλιατέλες με πάστα τρούφας και σκληρό τυρί. Είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις τους επισκέπτες σου;

Προμηθεύσου τα απαραίτητα υλικά και μπες στην κουζίνα!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ ταλιατέλες (ή άλλο πλατύ ζυμαρικό της αρεσκείας σας)
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάστα τρούφας
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 2 αυγά
  • Λίγο σκληρό τυρί της αρεσκείας σας (σας προτείνω το πεκορίνο)
  • Πιπέρι
  • Νερό και αλάτι για το βράσιμο

Αυτά τα υλικά είναι υπεραρκετά…

Ταλιατέλες με μπέικον και σπανάκι που θα σου ανοίξουν την όρεξη

Τι κάνουμε:

  1. Βάζετε 1,5 λίτρο νερό στην κατσαρόλα και το αφήνετε να βράσει, προσθέτετε τις ταλιατέλες και βράζετε για 5-6 λεπτά.
  2. Αφού ρίξετε τις ταλιατέλες βάζετε σε ένα τηγάνι να ζεσταίνετε το βούτυρο, η πάστα τρούφας και μια πρέζα πιπέρι.
  3. Αφού περάσουν τα 5-6’, βγάζετε τα ζυμαρικά σας με μια τσιμπίδα ή πηρούνι, τα ρίχνετε στο τηγάνι και ανακατεύεται ώστε να τραβίξει όλο το βούτυρο με την τρούφα. 

Διάβασε τη συνέχεια της συνταγής που προτείνει ο Γιώργος Τσαπάρας στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News