Επιτέλους θα μάθεις πώς να φτιάξεις την viral συνταγή για μπισκότα των New York Times του σεφ Jacques Torres! Αυτά τα cookies σοκολάτας διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα, γιατί ο αγαπημένος μας σεφ έχει ένα μυστικό που ακολουθεί ώστε να τα κάνει φουλ τραγανά! Ποιο είναι αυτό; Ακολούθησε τα βήματα και ανακάλυψέ το μόνη σου! Θα εντυπωσιαστείς!

Cheesecake cookies χωρίς ψήσιμο – Μάθε πώς να φτιάχνεις το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς κόπο

Συνταγή για μπισκότα New York Times: Τα υλικά που θα χρειαστείς

  • 2 φλιτζάνια μείον 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1⅔ φλιτζάνια αλεύρι για ψωμί
  • 1¼ κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1½ κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1½κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι
  • 1¼ φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο
  • 1¼ φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 2 κουταλάκια του γλυκού φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
  • 560 γρ. κομματάκια σοκολάτας
  • Αλάτι

Λαχταριστά και αφράτα cookies με μαρμελάδα: Απόλαυση μοναδική σε κάθε μπουκιά!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

  1. Κοσκινίζουμε τα αλεύρια, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπολ. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τις ζάχαρες μαζί, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Ανακατεύουμε τη βανίλια. Μειώνουμε την ταχύτητα στο χαμηλό, προσθέτουμε τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν, 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε κομμάτια σοκολάτας χωρίς να τα σπάσουμε. Πιέζουμε την πλαστική μεμβράνη πάνω στη ζύμη και τη βάζουμε το στο ψυγείο για 24 έως 36 ώρες. Η ζύμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρτίδες και μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και 72 ώρες.
  3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη για ψήσιμο, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και αφήνουμε στην άκρη.
  4. Αφού πλάσουμε τα μπισκότα μας τα τοποθετούμε στο ταψί. Πασπαλίζουμε ελαφρά με θαλασσινό αλάτι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν αλλά να είναι ακόμα μαλακά, 18 με 20 λεπτά. Έπειτα, μεταφέρουμε τα μπισκότα σε άλλη σχάρα για να κρυώσουν λίγο περισσότερο. Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη ζύμη ή την κρατάμε για να ψήσουμε τα μπισκότα μια άλλη μέρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News