Μήπως έχεις ξεμείνει από ιδέες και δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις σήμερα; Σου έχουμε τη λύση! Διάβασε παρακάτω την εύκολη και γευστική συνταγή για μοσχάρι με μουστάρδα και σάλτσα από αβοκάντο για να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

Μοσχαρίσιες αρωματικές μπουκίτσες με ρύζι!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή για μοσχάρι:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 1 αβοκάντο
  • Μουστάρδα
  • Δενδρολίβανο
  • Φασκόμηλο
  • Φύλλα δάφνης
  • Λάιμ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή για μοσχάρι
Pixabay

Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα- Μαμαδίστικες γεύσεις στο πιάτο σου!

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε:

  1. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και το αλείφουμε με μια κουταλιά μουστάρδας.
  2. Ρίχνουμε χοντροκομμένο δεντρολίβανο, φασκόμηλο και φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
  3. Στη συνέχεια βγάζουμε το αλουμινόχαρτο, ρίχνουμε λίγο λάδι και μαγειρεύουμε τα κρέας για ακόμη 25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
  4. Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε κομμάτια και το ανακατεύουμε με μια κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ, 2 κουταλιές της σούπας λάδι, αλάτι και μερικές κουταλιές της σούπας νερό για να έχουμε μια κρεμώδη σάλτσα. 
  5. Αφαιρούμε το κρέας από τον φούρνο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου δέκα λεπτά, έτσι ώστε οι χυμοί να ανακατανεμηθούν ομοιόμορφα. Ύστερα το κόβουμε φέτες και το σερβίρουμε με τη σάλτσα αβοκάντο.

Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News