Το έχουμε ξαναπεί! Η παγωμένη σούπα είναι η καλύτερη επιλογή για τις ζεστές μέρες, ειδικά αν δεν θες να αφιερώνεις πολύ χρόνο στην κουζίνα. Μια εύκολη και γρήγορη λύση που θα σου δώσει την δροσιά που χρειάζεσαι, ενώ παράλληλα θα σε χορτάσει. Αυτή τη φορά, σου έχουμε ετοιμάσει την αγαπημένη μας Γκασπάτσο συνταγή διαφορετικά! Έχουμε προσθέσει ανανά και λίγο τσίλι! Ένα μυστικό που θα την απογειώσει και θα σε κάνει να την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!

Gazpacho: Συνταγή για την πιο δροσιστική σούπα του καλοκαιριού

Γκασπάτσο συνταγή: Τα υλικά που θα χρειαστείς

  • 2 φλιτζάνια φρέσκο ​​ανανά κομμένο σε κύβους
  • 1 κονσέρβα ψητές ντομάτες σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 τσίλι, κομμένο σε κύβους
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα αγγουριού:

  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα μέντας

Για την επικάλυψη:

  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο ​​ανανά ψιλοκομμένο

Αυτή η κρύα σούπα με αβοκάντο και αγγούρι θα γίνει το αγαπημένο σου γεύμα φέτος το καλοκαίρι

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

  1. Στο μπλέντερ βάλε όλα τα υλικά για το Γκασπάτσο και ανακάτεψε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Αφού αφαιρέσεις τα υλικά για το Γκασπάτσο, βάλε στο μπλέντερ τα συστατικά για τη σάλτσα αγγουριού.
  3. Αφού τα ετοιμάσεις ρίξε τη σούπα Γκασπάτσο σε 6 μικρά ποτήρια σερβιρίσματος. Συμπληρώστε το καθένα με περίπου μια κουταλιά της σούπας σάλτσα αγγουριού και ανανά.

Σούπα όλο το χρόνο; 4+1 πράγματα που προκαλεί στον οργανισμό σου και πρέπει να μάθεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News