Το καλοκαίρι είναι εδώ και ελπίζουμε να σε βρίσκει σε διακοπές και με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Και τι καλύτερο για να συνοδεύσεις τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες από ένα ποτό. Τα ποτά του καλοκαιριού είναι πολλά με το πιο αγαπημένο μας ανάμεσά τους να είναι φυσικά η μαργαρίτα. Η μαργαρίτα μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορα φρούτα αλλά εμείς θα σου δώσουμε μια ξεχωριστή ιδέα. Η συνταγή για μαργαρίτα καρπούζι που σου προτείνουμε σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Θυμήσου να βάλεις το καρπούζι στην κατάψυξη το προηγούμενο βράδυ για να φτιάξεις αυτές τις παγωμένες μαργαρίτες που είναι ιδανικές για καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο.

Το πιο δροσιστικό κοκτέιλ του Καλοκαιριού έχει άρωμα καρπούζι!

Συνταγή για μαργαρίτα καρπούζι: Υλικά

  • 800γρ καρπούζι, κομμένο σε κύβους
  • 125 ml τεκίλα
  • 75ml triple sec
  • 2 λάιμ στημένα
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • Για το γαρνιτούρα
  • 4 κουταλιές αλάτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • ¼ κουταλάκι νιφάδες τσίλι

Αυτό το σορμπέ μάνγκο θα σου δώσει την δροσιά που χρειάζεσαι μέσα στον καύσωνα

Πώς να φτιάξεις μαργαρίτα καρπούζι

  1. Βάλε τα κομμάτια καρπουζιού σε ένα μπολ ώστε να παγώσουν για μια νύχτα στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα, ετοίμασε τη γαρνιτούρα για το χείλος κάθε ποτηριού. Συνδύασε τις νιφάδες θαλασσινού αλατιού, τη ζάχαρη, τις νιφάδες τσίλι και το ξύσμα λάιμ σε ένα μικρό μπολ. Άφησέ το στην άκρη.
  2. Όταν θέλεις να σερβίρεις, βάλε το κατεψυγμένο καρπούζι, την τεκίλα, το triple sec, το χυμό λάιμ και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε μέχρι να γίνει λείο. Βούτηξε τα ποτήρια σου στο μείγμα γαρνιτούρας. Τέλος, ρίξε το ποτό στα ποτήρια και σέρβιρε αμέσως.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News