Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, Kουνταλίνι γιόγκα, Medifestation , Ενεργός Oραματισμός, Θεατρικό  παιχνίδι, Breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα σε ένα αξέχαστο διαδικτυακό inspired weekend που θα αποτελέσει μια ολόκληρη εμπειρία έμπνευσης!

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου έλα μαζί μας σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ως εργαλείο για την ανέλιξή μας.

inspired weekend
Unsplash/ Avrielle Suleiman

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. 

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σε καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης. Μην χάσεις αυτή την ανεπανάληπτη εσωτερική εμπειρία!

Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ για την πιο inspirited εμπειρία του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: www.inspirited.gr

Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν, σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού.

 «Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν»- Wayne Dyer

Σε περιμένουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News