Τα #wellTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο εγκαινιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα και το δεύτερο επεισόδιο είναι στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης! Αφού έμαθες πώς θα βάλεις σιγά σιγά το fitness στη ζωή σου, ήρθε η ώρα για μερικές ακόμα χρήσιμες συμβουλές: Πώς να αποβάλλεις το stress!

Στο δεύτερο επεισόδιο του #wellTALKS, ο Χάρης Ρηγόπουλος συζητάει με την Πόπη Τσαπανίδου για το stress και πώς μπορούμε να το αποβάλλουμε.

Ποιος δεν υποφέρει από έντονο stress; Όποιος δεν το βιώνει είναι τυχερός που δεν χρειάζεται αυτές τις συμβουλές, όμως, εμείς οι υπόλοιποι που το άγχος μας κάθε μέρα μεγαλώνει παρακολουθούμε προσεκτικά το video και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τα tips!

Ο Χάρης Ρηγόπουλος, ο οποίος απ’ το 2012 εργάζεται ως Fitness Manager στο TATOΪ club, δίνει τα 5 χρυσά tips για να βγάλεις το άγχος απ’ τη ζωή σου κι αφήνει το καλύτερο για το τέλος!

Πώς να αποβάλλεις το stress;

#1 Βαθιές αναπνοές! 3-4 βαθιές αναπνοές είναι αρκετές για να πάρεις οξυγόνο, να χαλαρώσεις, να ρίξεις την αρτηριακή σου πίεση, να χαλαρώσεις τον παλμό σου και να μειώσεις το stress σου.

#2 Μια βόλτα! Μπορείς να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να πας μια βόλτα. Μια βόλτα στο γραφείο, στη γειτονιά, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Μια 20λεπτη βόλτα με τρέξιμο ή περπάτημα ή μια ώρα γυμναστικής θα κάνει το αίμα να κυκλοφορήσει, θα φέρει οξυγόνο στο σώμα και στον εγκέφαλο κι αυτό θα σε βοηθήσει.

#3 Διαλογισμός, έστω και για 1 λεπτό την ημέρα! Κλείσε τα μάτια σου, άδειασε το μυαλό σου από σκέψεις, πάρε βαθιές αναπνοές και επικεντρώσου στην αναπνοή σου.

#4 Θρεπτικά συστατικά. Το τι τρως επηρεάζει πολύ τη ψυχοσύνθεσή σου. Φρούτα, λαχανικά, καλές πηγές πρωτεϊνών και πολύ νερό είναι η συνταγή για καλύτερη διαχείριση του stress.

#5… και το καλύτερο όλων! Πες ένα αστείο μ’ έναν φίλο! Πάρε έναν φίλο τηλέφωνο, να του πεις ένα αστείο, να γελάσετε μαζί και την αμέσως επόμενη στιγμή θα είσαι πολύ καλύτερα!

Δες το video με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο:

Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο στο Instagram.

Δες εδώ το πρώτο επεισόδιο εάν το έχασες:

#wellTALKS: Αλλάζουμε τρόπο σκέψης και βάζουμε το fitness στη ζωή μας!