Τα #wellTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο είναι εδώ και το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη στον αέρα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης!

Μήπως προσπαθείς και εσύ να βρεις ένα κίνητρο για να βάλεις το fitness στη ζωή σου; Μήπως είσαι στη φάση που θέλεις ν’ αλλάξεις τρόπο σκέψης και ζωής αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Κάθε Δευτέρα, η Πόπη Τσαπανίδου και ο Χάρης Ρηγόπουλος θα έχουν… #wellTALKS, θα μας δίνουν tips για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πιο υγιεινό lifestyle, να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε, να τρώμε πιο υγιεινά και να συμπεριφερόμαστε στο σώμα μας όπως ακριβώς του αξίζει: Με πολλή αγάπη!

Ο Χάρης Ρηγόπουλος, ο οποίος απ’ το 2012 εργάζεται ως Fitness Manager στο TATOΪ club, είναι ένας απ’ τους καλύτερους personal trainers και το άλλο μισό της Πόπης στο Well Greece, το μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας την Άνοιξη του 2020.

Μέχρι τότε, όμως, αυτό το δίδυμο θα μας κρατάει σε εγρήγορση κάθε εβδομάδα δίνοντάς μας fitness συμβουλές, προτείνοντάς μας τις κατάλληλες ασκήσεις, αλλά και tips για το πώς να έχουμε μια συνολικά καλή υγεία.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Χάρης Ρηγόπουλος εξηγεί στην Πόπη Τσαπανίδου πώς να ξεκινήσει κάποιος γυμναστική όταν δεν έχει διάθεση, χρήματα και χώρο για να αθληθεί.

Μας λέει πόσο είναι το ελάχιστο του χρόνου που πρέπει να αφιερώνουμε κάθε μέρα σε κάποιο είδος γυμναστικής για να διατηρούμε μια καλή φυσική κατάσταση, καταρρίπτει τον μύθο ότι για να γυμναστείς πρέπει να έχεις χρήματα, μας συμβουλεύει για το τι πρέπει να φάμε πριν γυμναστούμε και μας αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για να αρχίσουμε να κάνουμε γυμναστική, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ το να το κάνουμε με παρέα!

Κάθε εβδομάδα θα καταγράφουμε μαζί τους την πρόοδό μας και θα βάζουμε στόχο την επόμενη εβδομάδα να έχουμε γίνει λίγο καλύτεροι! Να έχουμε επιτύχει έναν στόχο που έχουμε θέσει γιατί το κίνητρο είναι απαραίτητο στη ζωή! Πίστεψέ το και μπορείς και εσύ!

Δες το πρώτο επεισόδιο #wellTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο:

Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο στο Instagram.

Δες ακόμα:

Το wellness ραντεβού που μας δίνει η Πόπη Τσαπανίδου!