Το πρόγραμμα της Aniston για τέλεια φυσική κατάσταση που κάνει τον Pitt να μετανιώνει

LIKE US ON FACEBOOK

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι η Jennifer Aniston μόλις χθες 11 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 50, αφού μπορεί και διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Aniston;

Οι επαναλήψεις από τη γνωστή σειρά τα “Φιλαράκια”, μας το αποδεικνύουν αυτό, καθώς δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από την τότε εικόνα της ως Rachel. Ίσα ίσα είναι στα καλύτερα της και ακόμα πιο θηλυκή, αποτελώντας ένα πρότυπο ομορφιάς! Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Aniston και ποια τα μυστικά της;

Να σημειώσουμε, μάλιστα πως ο Brad Pitt που παραβρέθηκε στο χτεσινό πάρτι γενεθλίων της, μαζί βέβαια με άλλους γνωστούς σταρς, κάνοντας την έκπληξη, ενώ την βλέπει και την θαυμάζει. Μήπως το μετανιώνεις λίγο τώρα Pitt;

Ποιο είναι το μυστικό της λοιπόν, μήπως βρήκε το μυστικό φίλτρο για αιώνια νεότητα;

Τα πράγματα είναι πιο απλά και εφικτά, αφού ο προσωπικός της γυμναστής, Leyon Azubuike, δήλωσε ότι η αγαπημένη μας ηθοποιός γυμνάζεται από τρεις έως έξι φορές την εβδομάδα, περίπου μια με μιάμιση ώρα, ανάλογα βέβαια και το πρόγραμμα της δουλειάς της.

Έχει,δηλαδή, δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που το ονομάζει «periodization», και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Jennifer και στο πρόγραμμα της. Ανάλογα με το αν δεν δουλεύει, δηλαδή αν δεν έχει γυρίσματα, τότε προσθέτει παραπάνω ασκήσεις και ακολουθεί ένα πιο σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής.

Όπως δήλωσε, γνωρίζει τις ανάγκες των σταρ, και εάν πρέπει να συμμετάσχει σε βραβεία, δεν θα κουράσει τα πόδια της στο γυμναστήριο ώστε να μπορεί να φορέσει και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα. Τι γλυκό… Με λίγα λόγια η γυμναστική της μπορεί να διαρκέσει από ένα μάθημα 45 λεπτών έως μια βδομάδα γεμάτη!

Ακόμα οι ασκήσεις της δεν είναι παιχνιδάκι… Ακολουθεί μια «χαοτική» γυμναστική, όπως το ονομάζει ο personal της, συμπεριλαμβάνοντας ασκήσεις με σκοινάκι, μποξ, cardio, ασκήσεις για αύξηση της μυικής δύναμης και της αντοχής, αλλά και ασκήσεις με αντίσταση. Πρέπει να ανταποκρίνεται άμεσα στις “διαταγές” του προπονητή της, ο οποίος όμως μπορεί να καταλάβει αν η Jen πρέπει να εγκαταλείψει την γυμναστική της γιατί έχει γύρισμα στη δουλειά της, ακόμα και αν δεν έχουν τελειώσει πλήρως την εκγύμναση.

Οι ασκήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και τις αλλάζει συχνά ώστε να κάνει το πρόγραμμα ακόμα πιο δύσκολο. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, αφού το σώμα ανταποκρίνεται πιο εύκολα με αυτό τον τρόπο.

Η Jennifer είναι φαν της σκληρής γυμναστικής και πιο συγκεκριμένα του μποξ, και κάπως έτσι δικαιολογείται και η άριστη εμφάνιση της.

Εναλλάσσει συνεχώς της ασκήσεις στο στρώμα, γυμνάζοντας τους πλάγιους μυς, την κοιλιά, τους ώμους, χωρίς να έχει κάποια στάνταρ άσκηση που να συνηθίζεται και να γίνεται όλο και πιο εύκολη. Ακόμα στο πρόγραμμά της περιέχονται ασκήσεις στο μονόζυγο, όπως σηκώνοντας και κατεβάζοντας τα πόδια. Η ίδια αγαπάει τους V-ups και να κάνει κοιλιακούς, ενώ αρχικά αντιπαθούσε το σκοινάκι που όμως το αποδέχτηκε σαν μια νέα πρόκληση!

Είναι σίγουρα μια γυναίκα που ανέκαθεν έδειχνε τέλεια και συνεχώς βελτιώνεται, τελειοποιώντας την εμφάνιση της, και κάνοντας με να την θαυμάζω όλο και περισσότερο. Μπορείς σίγουρα και εσύ να κάνεις το ίδιο για τον εαυτό σου!

View this post on Instagram

Throughout the course of my career, I’ve had the pleasure to wake up every day and do something I love with people I care about, people who share that same passion, energy, and infectious positivity for the task at hand, and to see those same characteristics transcend just the physical part of the exercise. This right here, this is very very special to me, being that it comes from one of the most AMAZING human beings I’ve ever had the pleasure to have in my life ?. So to the hardest working, beautiful, vigorous, most extraordinary person- way to absolutely CRUSH this??. Pick up your @instylemagazine September fashion issue on the stands now! I’m proud of you Jen, and forever proud to be your coach ?? . . . #JenniferAniston #Gloveworx #Fitness @underarmour @gloveworx @goodmorningamerica

A post shared by Leyon Azubuike (@leyon) on

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιες φωτογραφίες από celebrities και στιγμές που θα νοσταλγήσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved