Είναι γνωστό πως η λαμπερή τραγουδίστρια γυμνάζεται καθημερινά και διατηρείται σε φόρμα και αυτό είναι το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lopez. 

Κοιτώντας την star νομίζεις πως ο χρόνος έχει σταματήσει για εκείνη. Τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της είναι σαν να έχει μείνει 30 χρονών για πάντα… Και μπορεί να λέμε και πολύ με το 30.

Φυσικά και η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και τα γονίδια, όμως ας μην ξεχνάμε πως η γυμναστική την βοηθάει πολύ στο να διατηρήσει αυτό το καλλίγραμμο κορμί.

Όπως είναι γνωστό, η Jennifer Lopez είναι αρραβωνιασμένη με τον αθλητή Alex Rodriguez κι έχει ένα κίνητρο παραπάνω για να γυμνάζεται. Αν αναρωτιέσαι, όμως, τι κάνει η τραγουδίστρια και διατηρείται σε φόρμα παρά την ηλικία της, τότε σου έχουμε την απάντηση, αφού μεταξύ άλλων η J.Lo κάνει ένα 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής, χάρη στο οποίο καίει πολλές θερμίδες.

Ο σύντροφός της, Alex Rodriguez, ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube ένα βιντεάκι περιγράφοντας εν συντομία το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η τραγουδίστρια και τις ασκήσεις που κάνει. Στη γυμναστική, όμως, αυτή συμμετέχει όλη η οικογένεια κι έτσι η τραγουδίστρια μπορεί να ιδρώνει και να κουράζεται αρκετά, όμως έχει καλή παρέα.

Μόλις δεις κι εσύ τι περιλαμβάνει αυτό το περίφημο πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lopez που διαρκεί μόλις 20 λεπτά, θα καταλάβεις σε τι οφείλεται η διατήρηση αυτού του σφριγηλού σώματος και θα σταματήσεις να αναρωτιέσαι. Παρ’ όλα αυτά, αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που γυμνάζεται η Jennifer Lopez, αλλά είναι μια καλή επιλογή, ειδικά αν δεν το ‘χεις και πολύ με τη σωματική άσκηση.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα γυμναστικής;

  • 400 μέτρα γρήγορο τρέξιμο
  • Αιωρήσεις με τα kettlebells ή ό,τι άλλο έχεις σε βάρος (15 επαναλήψεις)
  • 10 push-ups
  • Έλξεις με τα kettlebells (15 επαναλήψεις)
  • Βάρη (15 επαναλήψεις)

Και τώρα μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ με τη σειρά σου αυτή τη γυμναστική; Μπορεί να βοηθήσει κι εσένα σημαντικά!

Διάβασε ακόμα:

Η καθημερινή διατροφή της Jennifer Lopez