Τι μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι τη γυμναστική; Όταν νιώθεις ότι τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις μέσα σε μια μέρα είναι να πας στο γυμναστήριο για να κουραστείς ακόμη πιο πολύ από όσο κουρασμένη είσαι ήδη;

Το κλειδί είναι να δημιουργήσεις μια ρουτίνα γυμναστικής, την οποία πραγματικά μπορείς να ακολουθήσεις, αλλά και να είσαι συνεπής σε αυτή. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει να κάνεις. Μπορεί αυτό να είναι ένας περίπατος στη γειτονιά σου ή το τρέξιμο και το κολύμπι, μπορεί να είναι μαθήματα χορού κτλ. Σημασία έχει να είναι κάτι για το οποίο θα ανυπομονείς να βγαίνεις απ’ το σπίτι για να γυμναστείς.

Τι μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι τη γυμναστική;

Βρες μια playlist που σου φτιάχνει τη διάθεση

Βρες μια playlist είτε στο YouTube είτε στο Spotify, που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να θέλεις να πας στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να ακούσεις ξανά και ξανά τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Βάλε ξυπνητήρι

Βάζεις ξυπνητήρι για να μην σε πάρει ο ύπνος το πρωί, αλλά και για να μην ξεχάσεις ορισμένα πράγματα που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Γιατί να μην αρχίσεις να βάζεις ξυπνητήρι και για να πας στο γυμναστήριο ή για να κάνεις λίγη γυμναστική στο σπίτι σου;

γυμναστική στην παραλία

Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό

Είναι Καλοκαίρι και το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι παραλίες και οι βόλτες με τους φίλους σου. Έχεις δίκιο. Εξάλλου, πώς θα αντέξεις την προπόνηση με 40 βαθμούς; Θα κάνεις άλλες δραστηριότητες που επίσης σε γυμνάζουν. Δοκίμασε τα θαλάσσια σπορ ή πήγαινε για τρέξιμο νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ στην παραλία.

Βρες λογαριασμούς στο Instagram που σε εμπνέουν

Αφού κάνεις έτσι κι αλλιώς ατελείωτο “scrolling” στο Instagram, γιατί να μην επιλέξεις να ακολουθήσεις λογαριασμούς που σε εμπνέουν να σηκωθείς απ΄ τον καναπέ σου και να κάνεις κάτι που θα ωφελήσει την υγεία σου; Προσοχή! Όταν λέμε λογαριασμούς στο Instagram που σε εμπνέουν, δεν εννοούμε μόνο τους influencers που μας δείχνουν τους κοιλιακούς τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αλλά αυτούς που σε εμπνέουν πραγματικά να ακολουθήσεις έναν διαφορετικό και καλύτερο τρόπο ζωής.

Photo: Unsplash/Form